Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megtegyem?
Mecsoda önzetlen felajánlás :D
A nagyon jó fiú barátot elküldeném melegebb éghajlatra.
Majd megtanulod a barátoddal, ráadásul mindenki máshogy szereti, szóval még emiatt is felejtős.
Szerintem ne.
Ha a párodnak ez számít hogy lefagsz e vagy sem akkor talán meg sem érdemel.
De ha normális akkor megértéssel közeledik feléd.
Egy kapcsolat de maga szex is szerintem érzeli alapokon kell nyugodjon szóval én nem javaslom.
Ergó nem az orál a lényeg hanem amiért csináljátok és amilyen öszhang van köztetek.
erről pédául már nem lenne jó ötlet őszintén sztorizni a sráccal hogy képzeld gyakoroltam a gézán..
Nem legyetek természetesek és ismerkedjetek legyen összhang utánna adja magát mit csináltok vagy mit nem.
F29
Szerintem a sarki fűszeres se menekülne sikítva az anyukájához, ha megkérdeznéd tőle, gyakorolhatsz-e rajta.
De most komolyan! Te mit szólnál, ha megtudnád, hogy a fiú, akivel alakul valami, a beégéstől való félelmében helyetted inkább valaki mást nyal ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!