Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi sok férfi, egy nő azért csinál valamit, mert csak különleges akar lenni?
Ha azt írja valaki, nem szeret szórakozóhelyre járni, nem szeret ribisen öltözni, nem flörtöl mindenkivel, akkor mindjárt jönnek az olyan kommentek, hogy "de beképzelt", "De álszent vagy", "Mégis, kinek hiszed te magad?" meg "Szenté mindjárt ne avassunk?!" "Olyan alja, ha valaki ezzel akar kitűnni"
De mi azon olyan hihetetlen, ha valaki konkrétan nem akar kitűnni, és pont.
Nem érdekelnek az emberek az utcán. Nem érdekelnek a bulik, disco, kocsma, akármi.
Nem azért öltözködöm, és létezem egyáltalán, hogy magányos férfiak vizuális igényeit kielégítsem egy mellkidobós toppal.
Nem azáltal akarok különleges lenni, hogy úgy teszek, mintha nem akarnék különleges lenni.
Nem szeretem, ha kiszúrnak a tömegben, sem azt, ha odatolakodik hozzám valami random alak.
Ha akarok valakitől valamit, odamegyek. De ez nagyon ritkán fordul elő, mert ritkán érdekel bárki is annyira, hogy megszólítsam.
24N
Nem érzem magam többnek se meg kevesebbnek sem másoknál. Egyáltalán abszurd, hogy ezt bárhogy is mérni lehetne.
Pont erről beszélek. Hogy egyesek mindenkit be akarnak tenni egy dobozba, ha az egyikbe nem passzol, majd megy a másikba. Sok ember annyira korlátolt...
Oké elolvastam. Elhamarkodottan ítéltelek meg, igazából csak az-az egy választ láttam hogy ez már a második kérdésed és igazából ennyi ki vetni valóm van csak.
Az előző kérdésnek még van létjogosultsága de ennek? Oké hogy egy tovább vitt gondolat, de ennyi erővel perceként írhatnék ki kérdést arról amiről éppen elmélkedem.
Jaj, istenem. Mert ez a kérdés nyilván arra ment, hogy ő mennyire különleges. Komolyan, ha az ilyeneket nem ismered fel, te leszel az, akit öregen átvernek majd, olyan naiv vagy.
Én is kiírhatnék kérdést, hogy "tényleg velem van a baj, hogy nem rugdosom a cuki kis kutyusokat?" Mert kb ennyi az értelme az előzőnek. Én is olyan vagyok, mint amit a kérdező leírt, de soha a büdös életben nem álltam le filózgatni magamon, meg hasonlítgatni magam, hogy ki milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!