Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más férfi párjának is minden rosszul esik? Vagy csak az enyém ilyen különleges?
Figyelt kérdés
Minden amit csak mondok az rosszul esik neki természetesen ha nem az ő szája íze szerint mondom. Ilyen volt az mikor megkérdeztem, hogy a társaságomba minek nem tud feloldódni teljesen? Bulikban minek bulizik jobban a brátnőjével? minek kellett hazudni nekem? Most meg az a gond, hogy szerinte nem ürül eléggé édesanyám az eljegyzésünknek. Mivel szerinte ilyen menyt nem talál sehol, szinte várja hogy Istenítse édesanyám!2016. okt. 5. 19:01
1/5 anonim válasza:
Az enyémnek nem esik minden rosszul, de nem is kérdezek tőle ilyeneket.
2/5 anonim válasza:
Potenciális sárkány a feleséged. Sok sikert a lángcsóvák kerülgetéséhez!
3/5 anonim válasza:
Minek?Nem minek,hanem MIÉRT!Hogy lehet ilyen hülyén leírni valamit?Nem is értem mi bajod van.
4/5 anonim válasza:
Te eljegyeztél valakit aki hazudik neked?
5/5 anonim válasza:
?? Ti minek jegyeztétek el egymást? Normális vagy???
Amikor valakivel így beszélsz, mint ahogy azt fent írtam a példával, azt mások (itt te) sértésnek-támadásnak fogják venni! Az emberek ilyenkor általában védekeznek valahogy, pl visszatámadással. El tudom hinni, hogy nem tetszik neki.
Ha komolyan gondoljátok, akkor ideje lenne javítanotok a kommunikációtokon!
Mindenképp ajánlom a berne játszma könyvét, az erőszakmentes kommunikációt (az ablakok ajtók vagy falak), és bármely önismereti könyvet.
Ahhoz, hogy jól működjön a kapcsolatotok, tudatosnak kell lennetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!