Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha egyre gyakrabban elönt ez az érzés? Emiatt szexista lennék?
Nos egyedül élek teljesen, mert így alakult az életem és egyre rosszabbul bírom. Nincs motivációm takarítani, főzni se szeretek, a vásárlást egyenesen utálom. Egyre inkább nőnek az igényeim a nők felé, hogy legyen házias, szeressen takarítani, főzni, bevásárolni, emellett persze külsőleg is megfeleljen mert egyre inkább úgy érzem, hogy szopás egyedül élni.
Megmondom őszintén sokszor vágyok arra, hogy csak mi férfiak dolgozzunk megkeressünk annyit, hogy eltartsunk egy családot, kommunizmushoz hasonló társadalmi gazdaság lenne csak középosztállyal, nem lenne kizsákmányolás csak igazságosság. A nő meg tűz közelben lenne és örömmel főzne, takarítana, mosna nekünk. Egyszóval nőies értékekkel rendelkezne.
Pedig sokáig egyetértettem a feminizmussal és helyesnek véltem az egyenlőséget, de egyre inkább az az érzésem, hogy káros volt és jobb lenne, ha minden maradt volna a régiekben.
azzal egyet értek, hogy olyan társadalom kéne, ahol mindenki gazdag. Dubai világszinten. mindenkinek aranyozott sportkocsija van, mégsem haltak ki.
de miért a nők?...miért nem kis néger rabszolgák, vagy robotok?
Kérdező, te ostoba vagy! Az ember azért tanul, hogy többre vigye mint egy gyári munkás és megteremtse magának a normális életkörülményeket. 29 éves vagyok, folyamatosan tanulok 8 óra munka mellett, hogy előrébb jussak. És szerinted a kis Lakatos Máriónak, aki 4 általánost járt ki és sosem dolgozott, ugyanannyit kellene keresnie mint nekem? Ne röhögtess már!
Mondom, idióta vagy.
Ez úgy baromság, ahogy van. El lehet menni gimnáziumba, ott van 4 éved, hogy eldöntsd, mit szeretnél. Ha még ekkor sem tudud, akkor kismillió olyan egyetemi szak van, amivel kivétel nélkül szinte bármilyen irányban el tudsz helyezkedni. Mellette ugyan úgy lehet dolgozni, többféle dolgot kipróbálni, így még jobban körvonalazódik, hogy milyen munkát szeretsz vagy nem szeretsz csinálni. Ahogy az sincsen sehol megírva, hogy életed végéig egy munkahelyen kell dolgoznod. Én sem tudtam még egyetemen sem, hogy mit akarok, de mire lediplomáztam megjártam már vagy 10 munkahelyet, meg 3 gyakorlati helyet. Aki ezek után sem tudja, hogy mit akar magával kezdeni, az alkalmatlan az életre.
Arról nem is beszélve, hogy munka mellett is lehet azt csinálni, amit szeretsz.
Kérdező itt világosan látszik miért is vagy még most is egyedül. De hál'égnek nem is lesz ilyen mentalitással és életstílussal senkid. A nők újra megmenekültek,hála az egetrengető baromságaidnak.
Üdv.: egy feminista vadkapitalista 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!