Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Linkelnétek ide képet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Linkelnétek ide képet arról a hírességről, aki a legjobban tetszik nektek?

Figyelt kérdés

2017. nov. 27. 21:49
 81/91 anonim ***** válasza:
88%
Komolyan, a magyar férfiak kritikán aluliak. Akiben ennyi irracionális gyűlölet van, azzal büntetés az élet.
2017. nov. 28. 10:24
 82/91 anonim ***** válasza:
48%
Magyar nőkről terjednek mégis negatív sztereotípiák világszinten.
2017. nov. 28. 12:23
 83/91 anonim ***** válasza:

81 miért lennék kritikán aluli?

Amúgy te nem gyűlölöd a magyarokat?

2017. nov. 28. 12:33
 84/91 anonim ***** válasza:
Én azért gyűlölöm a magyarokat, mert mindenkit gyűlölnek. Ez nem ok nélküli. Aki ok nélkül utálkozik, azt okkal utálom.
2017. nov. 28. 13:28
 85/91 anonim ***** válasza:
84 tehát vállalod, hogy rasszista, és üngyűlölő vagy?
2017. nov. 28. 14:12
 86/91 anonim ***** válasza:
Persze, hogy az. Hisz egy adott népet utál. Egy rasszista, aki imádja a kongói faszt.
2017. nov. 28. 14:15
 87/91 anonim ***** válasza:

"Én nem értem a rinyát, Manu Bennett és Frodó is tök alacsony."

Manu Bennett 180 centi a google szerint, az hol alacsony te állat? :D

2017. nov. 28. 16:15
 88/91 anonim ***** válasza:

A "magyar" mióta rassz?

Mindig is gyűlöltem a magyarokat, mert az egész országnak személyiség deformáló hatása van. És soha a büdös életben nem tartottam magamat magyarnak. Otthontalannak esetleg országtalannak. De ilyen ocsmány lenéző szarok közé nem fogok tartozni.

Remélem, kihalunk mind. Ha nekem is mennem kell, megyek, de magyarok nélkül jobb lenne ez a világ. Kommenteljetek csak, bizonyítja, hogy a magyarok szarok. Senkik. Tévedések.

2017. nov. 28. 16:45
 89/91 anonim ***** válasza:

# 88

Jézusom, de sötét vagy. :D Egy népcsoportot gyűlölsz, aminek ráadásul a tagja vagy.

Na az ilyen 8 általánost végzett prolik miatt mint te olyan az ország, amilyen.

Te egy gyűlölködő, rasszista magyar vagy. Pont akikről az egész kommented szól :DD

Elmegyógyintézetben lenne a helyed, korábban linkelt breivikhez tudnám hasonlítani a mentális állapotodat, nem társadalomba való vagy.

2017. nov. 28. 16:52
 90/91 anonim ***** válasza:

# 88

Fizetem a repjegyed Etiópába vagy Mozambikba, ott biztos jól érzed majd magad, csak takarodj innen el te szutyok proli :D

2017. nov. 28. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!