Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Linkelnétek ide képet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Linkelnétek ide képet arról a hírességről, aki a legjobban tetszik nektek?

Figyelt kérdés

2017. nov. 27. 21:49
 21/91 anonim ***** válasza:
75%
Nekem nem az eseteim a feketék, viszont úgy gondolom, hogy az a szutyok, aki szerint az minősít valakit, hogy esetleg feketét (is) tetszenek neki. Mintha valami alsóbbrendű lények lennének. :D
2017. nov. 27. 22:49
 22/91 anonim ***** válasza:
22%

# 20

1.

2 számot meg kéne tudni különböztetni, én nem írtam semmi bőröset

2.

Sunshinedoll bőrére írta, szövegértelmezés szintén nem megy

Hatalmas fail komment, azért gyorsan nyomogattad rá a zöldet a kamu regisztrációiddal, ahogy szoktad

2017. nov. 27. 22:50
 23/91 Sunshinedoll ***** válasza:
64%
Növessz nagyobb farkat g-ci, és akkor talán belinkellek téged is :DDDDDD
2017. nov. 27. 22:51
 24/91 anonim ***** válasza:
42%
Menjetek ki a szerb-magyar határra, ott ugrálhattok a fekete farkakon, de lehet akkor is fogtok, ha nem akarjátok :D
2017. nov. 27. 22:51
 25/91 anonim ***** válasza:
90%

# 23

Bottal nem piszkálna az a pasi :D fogalmad sincs, hogy mekkora farka van neki, miről beszélsz? feketéknek sem nagyobb az átlagnál

2017. nov. 27. 22:52
 26/91 anonim ***** válasza:
62%
ezek szerint sunshinedoll leszopta a világ összes farkát, vagy honnan tudja hogy mindenkinek mekkora?
2017. nov. 27. 22:53
 27/91 anonim ***** válasza:
78%

#22: Igen, mire elküldtem, már te voltál az utolsó, de látom, végtelen intelligenciáddal sikerült rájönnöd, hogy nem neked szólt.

Az is egyértelmű, hogy én is arról írtam, hogy sunshinedoll bőrének áráról beszél. Szöveget értelmezni már harmadik osztályosok is tudnak, úgy látszik, csak neked nem megy. :D

2017. nov. 27. 22:53
 28/91 anonim ***** válasza:
70%

27

És még hazudozol is. Inkább tanulj meg szöveget értelmezni, mielőtt beégetnéd magad. 8 általánost végzett, fekete péniszről álmodozó proli!

2017. nov. 27. 22:55
 29/91 Sunshinedoll ***** válasza:
38%
Nem szoptam le az összes farkát,a tiéteket pont nem, emlékeznék arra, ha elő kellett volna vennem a nagyítót is bakker.
 30/91 anonim ***** válasza:
69%
Sunshinedoll ne pontozz 5 regisztrációról megint mert megbaxom anyád

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!