Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyeneknek marad az anyja mindig az elso helyen. Nem latszik, de lazan iranyitja befolyasolja a fiat.
Ha barmi gixer van, a csaj az elso akit repitenek ki a hazbol.
A legnagyobb baj ott van ha a pasi elkoltozni sem akar.tokmindegy milyen logikus ervei vannak ha az anyjat valasztja
Unokaöcsémmel kezdeném,falusi srác.Otthon lakik emelete van. Ami 2 szoba egy lomos/spajz, nagy fűrdő wc benne, és egy külöb mosókonyha de az egy 20nm es szoba is lehet.
Szüleinek kicsivel kisebb az alsó szint ott van egy konyha 2szoba fürdő külön wc. Udvaron egy modern nyárikonyha azt használják. Srác
1 éves középkategóriás autoja van kpre vette. Jónak mondható állása. Kis megtakarítása.
Dolgozik otthon is abbol is van pénze.
Szóval igazából így szerintem nem gáz otthon lakni mert 2in1 a ház. Egy kapcsolatot meg lehet alapozni ott aztán ha komolyodik akkor majd elköltöznek.
Én kicsit kisebb házban lakom,sajnos voltal olyan problémák az életemben amik egy normális ház vagy lakás árának 10%át elvitték.Ez van nem lehet vissuzacsinálni.
De van fundamentám. Van megtakarításom. Idén vagy jövőre veszek saját házat...
Kapcsolat megalapozása alatt tűrhető így itthon,hogy nem vagyok szülő függő.
Tapasztalatom szerint:
-16 évesen nem volt gondom emiatt
-22 évesen nehezen, de elfogadták, végzős egyetemista voltam
-23 éves koromban kezdtem dolgozni, itt már furának tartották, hogy a kezdő fizetésemből nem mentem rögtön albérletbe. Nálam nem jött ki a matek albérlet 60e, közös költség 12e, számlák 21e és kerestem nettó 97e-et mérnökként. Miért is nem mentem albérletbe???
-25 évesen emelték a fizum, bár nem sokkal, adtak albérlet támogatást is, bár ebben nagy szerepe volt, hogy telephelyváltás volt és napi +2 órával nőt az utazási idő. Lett egy hölgyike, aki odaköltözött hozzám.
Megszűnt ez a "szuper" állás, hazaköltöztem a csaj még aznap egy másik palihoz, aki addig tartalékos volt...
-30 éves koromig kapásból kukáztak, mikor kiderült itthon lakom, volt egy 29-es nőszemély, akit ez nem zavart. Viszont lebukott, hogy férje van és balekok pénzére utaznak, mivel tőlem nem sikerült szerezniük, így lelécelt :)
-37 lettem és élből kapom az elutasítást, amint kiderül.
Megjegyzem, külön szint (114m2), 2 szoba, konyha, fürdő, stb.
Nyaranta testvéreméknél szoktam vigyázni 1-2 hetet a házukra, oda több nőt sikerül felvinnem ezen idő alatt, mint haza az évek során :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!