Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/25 anonim válasza:
Ez így önmagában nem akadály. Ha a szülők nem engedik a lakásukba, még mindig ki lehet venni egy szobát valami kis motelben. Ha nem kizárólag szexre irányul a kérdés, akkor meg miért ne randizhatna bárhol?
12/25 anonim válasza:
Lehet csak ha a fiu szülei nem befogadóak stb akkor màr sztem necces a dolog de nem lehetetlen .
13/25 anonim válasza:
Nem mindegy hány éves az a fiú.35-40 évesen elég gáz, ha még a szüleivel lakik.
14/25 anonim válasza:
Igen és 35-40 évesen MÁR minek? Ha ezt a 40 évet kibírta, a maradék 40-re nem kell....
15/25 anonim válasza:
Nekem volt. Az elején működött és az egvilagon semmi problémát nem okozott, aztán én már többre vágytam. Több kettesben töltött idő, összebujas, szex. A parom nem volt hajlandó lépni otthonról, így végül vége lett. Azt mondom, hogy rovidtavon lehet, hosszutavon viszont, ha nincs meg a párnak a magánélete, az komoly problémákhoz vezet.
Bár ismerek olyan párt, akik a nő szüleinel élnek, óriási a ház így van egy külön részük, nem zavarják egymást és jól kijonnek egymással. Ilyen is van
16/25 anonim válasza:
A párom is a szüleivel él még,mégis együtt vagyunk.Igaz,friss a viszony.
18/25 anonim válasza:
Persze, hogy lehet. Tudsz köszönni a boltban az eladó csajoknak, meg a hivatalban az ügyintéző hölgynek.
19/25 anonim válasza:
>bármiféle kapcsolata nővel
"Szia, Anya, megjöttem!"
Ez bármiféle kapcsolat nővel.
20/25 anonim válasza:
Bármiféle lehet. Anya-fia, fiútestvér -lánytestvér, kolléga-kolléganő stb. Komoly párkapcsolata az esetleg ideig-óráig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!