Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek beleférnek egy barátságba vagy munkakacsolatba?
Sziasztok. Nem szeretném túlbonyolítani a történetet..van egy nagyon jó fiú barátom aki egyben a munkatársam is már több mint 2 éve. Tényleg mindent meg beszéltünk. Van neki egy 6 hónapos kapcsolata, de egy hónapja egy céges buliba illuminált állapotban csókolóztunk.
Ezutan bennem valami megváltozott, úgy éreztem hogy köztünk lehetne több is, és egy jó páros lennénk. Próbáltam elengedni a gondolatot, hogy tiszteletben tartsam a barátnőjét.
Aztán zavart, de egyszerűen nem tudtam vele erről beszélni.
Ezek után úgy érzem ő is más, kedvesebb. Sokszor megölel, ad egy puszit a nyakamra..megmasszíroz (ebben már túl lépett egy határt, amikor a mellem fogja..)
Rácsap a fenekemre, vagy éppen hozzámsimul hátulról.
Ma kijött rá a lépés, és annyira jutottunk hogy ő azért ölel meg, hogy ezzel kimutassa a szeretetét. Szerintem ez túlüt egy barátságon. Szerintetek? Mit tegyek? Nem szeretnék ebbe addig belemenni, míg ott a barátnője. De! Ennek ellenére szeretném. És már sok időm van neki ezt elmondani. Lehet csak szórakozik...
Szerintetek???:)
Én 20l, ő 29f
13. vok: komolytalan a srác, hagyd a csudába, akármennyire is tetszik, nem érdemel meg.
Nálunk a munkahelyen van elég nőcsábász kolléga, mindegy nekik a saját vagy az én családi hátterem. Szóban bmit mondhatnak, elszórakozunk a témán, érintésben max. a derekamat vagy a vállamat karolhatja át, a többi felejtős.
De az, hogy a fülemet harapgálja, hátulról meglep, puszi, stb., itt már elküldeném, mert a munkahely c.fkája nem vok.
#13-as: teljes mertekben igazad van. Bar szerintem nem komolytalan csak maga sem tudja eldonteni, mi legyen.
De ra fogok kerdezni alkalom adtan. Persze ha ezt folytatja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!