Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek beleférnek egy barátságba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek beleférnek egy barátságba vagy munkakacsolatba?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Nem szeretném túlbonyolítani a történetet..van egy nagyon jó fiú barátom aki egyben a munkatársam is már több mint 2 éve. Tényleg mindent meg beszéltünk. Van neki egy 6 hónapos kapcsolata, de egy hónapja egy céges buliba illuminált állapotban csókolóztunk.

Ezutan bennem valami megváltozott, úgy éreztem hogy köztünk lehetne több is, és egy jó páros lennénk. Próbáltam elengedni a gondolatot, hogy tiszteletben tartsam a barátnőjét.

Aztán zavart, de egyszerűen nem tudtam vele erről beszélni.

Ezek után úgy érzem ő is más, kedvesebb. Sokszor megölel, ad egy puszit a nyakamra..megmasszíroz (ebben már túl lépett egy határt, amikor a mellem fogja..)

Rácsap a fenekemre, vagy éppen hozzámsimul hátulról.

Ma kijött rá a lépés, és annyira jutottunk hogy ő azért ölel meg, hogy ezzel kimutassa a szeretetét. Szerintem ez túlüt egy barátságon. Szerintetek? Mit tegyek? Nem szeretnék ebbe addig belemenni, míg ott a barátnője. De! Ennek ellenére szeretném. És már sok időm van neki ezt elmondani. Lehet csak szórakozik...

Szerintetek???:)

Én 20l, ő 29f

2017. nov. 26. 19:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ne nézne annak? Totál hülyére vesz azzal, hogy a melledet fogdossa/fenekedet csapkodja, miközben mindig kifejezi, hogy neki barátnője van, akit nem csalna meg (még ha valójában meg is csalja/csalta, de ez most egy másik kérdés). Ha ezt hagyod, csak magadat alázod meg. ÉS ezt most nem rosszindulatból mondom:).
2017. nov. 28. 19:59
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se fér bele, barátságba se, munkahelyen pedig már zaklatásnak számít.
2017. nov. 28. 20:09
 13/18 anonim ***** válasza:
Neki lehet fogdosni, stb. Téged, de Te nem mered megkérdezni, hogy most mi a helyzet? Egy ilyen srác kellene Neked? Nemsokára letelik a 2 hét, de ha közel maradtok egymáshoz, akkor Te leszel a 2.
2017. nov. 28. 22:23
 14/18 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat :). Amikor ilyet csinal, hiaba raszolok hogy hagyja abba, vagy a fulemet harapja. Elenged de visszahuz magahoz
2017. nov. 30. 20:23
 15/18 anonim ***** válasza:
Hát persze, hisz a r.banca vagy.
2017. nov. 30. 21:14
 16/18 anonim ***** válasza:

13. vok: komolytalan a srác, hagyd a csudába, akármennyire is tetszik, nem érdemel meg.

Nálunk a munkahelyen van elég nőcsábász kolléga, mindegy nekik a saját vagy az én családi hátterem. Szóban bmit mondhatnak, elszórakozunk a témán, érintésben max. a derekamat vagy a vállamat karolhatja át, a többi felejtős.

De az, hogy a fülemet harapgálja, hátulról meglep, puszi, stb., itt már elküldeném, mert a munkahely c.fkája nem vok.

2017. dec. 1. 19:44
 17/18 A kérdező kommentje:

#13-as: teljes mertekben igazad van. Bar szerintem nem komolytalan csak maga sem tudja eldonteni, mi legyen.

De ra fogok kerdezni alkalom adtan. Persze ha ezt folytatja...

2017. dec. 2. 20:39
 18/18 anonim ***** válasza:
Csak egy könnyű kis kalandra vágyik.
2017. dec. 2. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!