Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek beleférnek egy barátságba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek beleférnek egy barátságba vagy munkakacsolatba?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Nem szeretném túlbonyolítani a történetet..van egy nagyon jó fiú barátom aki egyben a munkatársam is már több mint 2 éve. Tényleg mindent meg beszéltünk. Van neki egy 6 hónapos kapcsolata, de egy hónapja egy céges buliba illuminált állapotban csókolóztunk.

Ezutan bennem valami megváltozott, úgy éreztem hogy köztünk lehetne több is, és egy jó páros lennénk. Próbáltam elengedni a gondolatot, hogy tiszteletben tartsam a barátnőjét.

Aztán zavart, de egyszerűen nem tudtam vele erről beszélni.

Ezek után úgy érzem ő is más, kedvesebb. Sokszor megölel, ad egy puszit a nyakamra..megmasszíroz (ebben már túl lépett egy határt, amikor a mellem fogja..)

Rácsap a fenekemre, vagy éppen hozzámsimul hátulról.

Ma kijött rá a lépés, és annyira jutottunk hogy ő azért ölel meg, hogy ezzel kimutassa a szeretetét. Szerintem ez túlüt egy barátságon. Szerintetek? Mit tegyek? Nem szeretnék ebbe addig belemenni, míg ott a barátnője. De! Ennek ellenére szeretném. És már sok időm van neki ezt elmondani. Lehet csak szórakozik...

Szerintetek???:)

Én 20l, ő 29f

2017. nov. 26. 19:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
En nyiltan megkerdeznem hogy nem e akar tobbet. Aztan eldonti h a baratnoje kell neki vagy te.. Es igy legalabb megtudod a valaszt, mert ha akarna tobbet akkor legalabb a baratnojet nem hulyiti tovabb es ti boldogok lehettek egyutt..
2017. nov. 26. 19:29
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem,ezek a dolgok az egymásra rámászás kategória.Amíg hagyod,hogy a barátnője mellett téged tapogasson,addig rib...cként fog kezelni,és valahol jogosan.
2017. nov. 26. 19:31
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
He? Nője van, és a te melledet fogdossa, a s.e.ggedet csapkodja, a nyakadat csókolgatja? Szerinted ez a barátság jele? Mert szerintem inkább egyenes úton vagy a szeretővé válás felé.
2017. nov. 26. 20:14
 4/18 A kérdező kommentje:
Megkerdeznem szivesen...de en felek ilyet kerdezni. Biztos nem harapna le a fejem, dd ha szeretne valamit neki kell lepni
2017. nov. 26. 20:28
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Jézus... Remélem a barátnője hamar rájön.
2017. nov. 26. 20:40
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem vannak nagyon jó fiúbarátaim. Meg szoktuk egymást ölelni, de ami nálatok van az nem normális és nem barát kategória.
2017. nov. 26. 20:41
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Szóbal normális kommunikáció helyett inkább hagyod magad fogdosni,és hagyod,hogy kis qrvának nézzen.Gratulálok!
2017. nov. 26. 20:42
 8/18 A kérdező kommentje:
Nem hagyom hogy annak nezzen, meg nyilvan nem nez annak...de ez amolyan kinos tema. Mert mi joba voltunk/vagyunk
2017. nov. 26. 21:50
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Lehet de ez meg mar az erkölcstelen kategória. Érten hogy nem szándékos volt ,de valahol az ilyesmi mégis az.

A tény hogy megcsalta a barátnőjét veled. És tovább próbálkozik. Te meg nem állsz kötélnek. És ebből alakulhatna ki több is ,ami még rosszabb. Ez már nem barátság.

Tényleg beszélj vele hogy döntse el mit akar és ahhoz tartsa magát.

2017. nov. 26. 21:55
 10/18 A kérdező kommentje:
De ma beszeltunk...es o azzal jott mint irtam a kerdesbe is, hogy ha megolellek azzal megcsalom Kittit? Szerintem ezeket a dolgokat nem teszi szandekosan, vagy probalja elfelejteni. De meg 2 hetig fogunk talalkozni ,utana nem :)
2017. nov. 26. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!