Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek beleférnek egy barátságba vagy munkakacsolatba?
Sziasztok. Nem szeretném túlbonyolítani a történetet..van egy nagyon jó fiú barátom aki egyben a munkatársam is már több mint 2 éve. Tényleg mindent meg beszéltünk. Van neki egy 6 hónapos kapcsolata, de egy hónapja egy céges buliba illuminált állapotban csókolóztunk.
Ezutan bennem valami megváltozott, úgy éreztem hogy köztünk lehetne több is, és egy jó páros lennénk. Próbáltam elengedni a gondolatot, hogy tiszteletben tartsam a barátnőjét.
Aztán zavart, de egyszerűen nem tudtam vele erről beszélni.
Ezek után úgy érzem ő is más, kedvesebb. Sokszor megölel, ad egy puszit a nyakamra..megmasszíroz (ebben már túl lépett egy határt, amikor a mellem fogja..)
Rácsap a fenekemre, vagy éppen hozzámsimul hátulról.
Ma kijött rá a lépés, és annyira jutottunk hogy ő azért ölel meg, hogy ezzel kimutassa a szeretetét. Szerintem ez túlüt egy barátságon. Szerintetek? Mit tegyek? Nem szeretnék ebbe addig belemenni, míg ott a barátnője. De! Ennek ellenére szeretném. És már sok időm van neki ezt elmondani. Lehet csak szórakozik...
Szerintetek???:)
Én 20l, ő 29f
Lehet de ez meg mar az erkölcstelen kategória. Érten hogy nem szándékos volt ,de valahol az ilyesmi mégis az.
A tény hogy megcsalta a barátnőjét veled. És tovább próbálkozik. Te meg nem állsz kötélnek. És ebből alakulhatna ki több is ,ami még rosszabb. Ez már nem barátság.
Tényleg beszélj vele hogy döntse el mit akar és ahhoz tartsa magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!