Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindig a nők szúrják ki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig a nők szúrják ki a pasikat?

Figyelt kérdés

Sokszor látom, hogy ha nem is a nő lép elsőként, mintha kinézni akkor is ők néznék ki elsőként a pasikat, nem fordítva.

Ennyire rafinált lenne a női nem?

2017. nov. 23. 12:22
 1/9 Lazy Lover ***** válasza:
31%
jó hogy rá jöttél
2017. nov. 23. 12:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem, közelről sem mindig, de sokszor előfordul.
2017. nov. 23. 12:29
 3/9 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem inkább így a helyes:

"Mindig a nők szúrnak ki a pasikkal."

2017. nov. 23. 12:32
 4/9 anonim ***** válasza:

Én nem ki-, hanem leszúrom őket.

Ja, most így leírva jövök rá, hogy ez is kétértelmű. Úgy értettem, hogy késsel :D Nem pedig úgy, hogy letolom őket. Háhá

2017. nov. 23. 14:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem, nem mindig, én például sokszor látom az ellenkezőjét is. Persze, hogy statisztikailag melyik és mennyivel gyakoribb, az jó kérdés.
2017. nov. 23. 14:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Sokszor hallottam már, hogy a nő választ, amiben van igazság. A kérdés, hogy mire kell neki a továbbiakban.
2017. nov. 23. 15:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Persze. A nő a tű, a pasi meg a lufi.
2017. nov. 23. 15:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Mit ér a nagyon rafinált kinézés, ha a férfi(!) nem kezdeményez nála? Szerintem ezek a nők nem rafináltak, csak gyávák.
2017. nov. 23. 15:52
 9/9 anonim ***** válasza:

Igen. Mindig a nők szórják ki a pasikat. :-))

Viccet félretéve nem így van. Általában a pasik szúrják ki a csajokat, de a csajok döntik el, hogy hogyan fogadják a pasi közeledését.

(Igaz, a mai töketlen fiúkat lehet, hogy a csajoknak kell felszedni.)

2017. nov. 23. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!