Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 21 eves vagyok Miert van az h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 eves vagyok Miert van az h ilyen 40 eves pasikat nezek meg inkabb mint a 20on eveseket?

Figyelt kérdés
2017. jún. 22. 21:33
 1/8 anonim ***** válasza:

Ezt csak te tudhatod a te ízlésed. Egyébként én is az idősebb srácokat csípem, bár nem a 40 éveseket hanem max a 23-28. De vannak korombeliek is akik tetszenek, de nemsokan.

20/l

2017. jún. 22. 21:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Apa-komplexus
2017. jún. 22. 21:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is nyugi,mert éretlenek a fiatalok.
2017. jún. 22. 22:28
 4/8 anonim ***** válasza:
A gond ott kezdődik, ha tőlük is akarsz valamit..
2017. jún. 22. 23:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Pont beszélgettem Enolával és kérdeztem, hogy mi a tökvirág van. Azt mondja, hogy úgy keresett párt, hogy kivel lenne jó a szex és ki lenne jó apa. Ez valami beépített izé lehet a nőknél, tudat alatt. A mai fiatalok többsége gyerekes, abból nem sokan éreznek ki egy családapát, jó hátteret. Még, ha csak járásról van is szó.
2017. jún. 22. 23:41
 6/8 anonim ***** válasza:

Van aki egyszerűen az idősebb pasikra bukik és ennyi.

Volt kolléganőm 24 éves, előző pasija 40 volt, mostani nem tudom mennyi csak facen láttam, de kinézetre min 45...

2017. jún. 23. 01:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez nem normális. Persze, ezt a legkönnyebb mondani, hogy a korodbeliek éretlenek stb. Hagyjuk már ezt a kamu dumát. Egy pár évvel idősebb 25-28 srác már lehet bőven elég érett, pláne egy 21 éves csajhoz. Mert nehogy azt gondoljuk, hogy a 21 éves lány olyan felnőttesen, éretten viselkedik. Valami baj van a fejecskédben.
2017. jún. 23. 07:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Mert az ilyen 20-30 év közötti fijúkák agyképződménye még csak odáig van eljutva, ha van béjemvé, van nő is.

Meg az itt feltett szánalom kérdések zömét is ezek intézik, lejáratva a komplett férfi nemet. A feministák meg ki tudják tombolni magukat rajta, könnyű rajtuk a fogás.

Vitatkoznának egy Puzsér Róberttel, vagy valami érettebb palival...

2017. jún. 23. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!