Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok pozitív visszajelzés miatt önképzavar? Hogy is van ez?
21 éves lány vagyok. Eddig 1 férfi volt az életemben,aki sokat jelentett számomra. Rajta kívül csak randiztam másokkal ,de csak olyanokkal,akivel láttam értelmét a dolognak. Ha tetszett a humora,ha vonzónak találtam...szóval csak egónövelésből nem mentem randira.
Volt pár netes ismerkedésem, azok úgy,hogy ők írtak rám (facebook) ,hogy ismerkednének...és akivel jókat beszélgettem,találkoztam. Igazából a személyes ismerkedést szeretem és szeretném,ha nem szűkülne be ennyire a világ ....a lehajtott fejek ,telefon a kézben non stop.
Nyilván,én is használok telót,meg kell is a tanuláshoz,de nem tudom megérteni azt a lógást,ami megy. Ez egy másik topic lenne,nem is erről szeretnék írni...
A külsőmmel úgy nagyjából elégedett vagyok,persze vannak részek,amiket inkább elfogadtam ,mert nem tudok mit kezdeni vele...Szeretek elegánsan öltözködni,a hajamat formázni. Mosolygós vagyok,de azért nem mindenen nevetek..azt másokban sem szeretem.Elfogadom,hogy így is lehet élni,de nem szeretek ilyen emberek közelében lenni. Pozitív emberek társaságát keresem,akik inspirálnak,fejlődésre ösztönöznek. Komolyan veszem a tanulmányaim...örök elégedetlenségben "szenvedek" de ez egy másik topic megint :D viszont, érzem a fejlődést lassan -lassan és kitartóan megyek előre.
Úgy kb ennyit tudnék mondani magamról,illetve azt még,hogy ha megismerek valakit,akkor igyekszek empatikus lenni vele és megértő. Ha úgy érzem,hogy jó hatással vagyok rá,és ő is rám,akkor keresem,de ha egyik oldalról nem stimmel,akkor hajlamos vagyok hagyni az egészet...és elbizonytalanodva kételyek között lenni.
A belsőmre és külsőmre is egyaránt pozitív visszajelzéseket kapok általában. Ha egy srác felfedezi bennem,hogy megértő és őszinte ember vagyok ,akkor ezt a tudtomra adja,de onnantól általában megváltozik valami...Talán erre nincs igényük.
Persze van egy oldalam,aki a férfira vágyik,aki udvarol neki,mégis nem adok könnyű utat ehhez ,mert tudom azt,hogy szép szavakkal nagyon sok mindent el lehet érni.
No,de hogy a kérdésre is rátérjek:
Most is,az utóbbi hetekben,ismerkedtem valakivel,és ismét azzal a ténnyel szembesültem,hogy csak szexre ment ki a dolog. Előzőleg szintúgy. Persze egyikbe sem mentem bele.
Vonzó személyek ,és igényem nekem is lenne rá,de nem érzelmek nélkül,és nem így....
Arra gondoltam már,hogy lehet minden külső személytől jövő vélemény,hatás igazából nem is pozitív ,csak én annak szeretném látni.... Ha külsőm,belsőm elfogadható,valakinek jó,akkor mi lehet a gond...
Úgy van!
Szép estét kíván a Lekvárzsibbasztó Gépgyár Gitárzenekara.
És ezt miből vonod le, hogy csak szexre kellesz?
Egy lánnyal való ismerkedés közben természetes nálunk, hogy előjön a vágy a szex iránt, de ez még nem jelenti azt, hogy csakis arra kellenél.
Egy hapsi meg sosem fog úgy működni, mint egy nő, de valószínű amíg világ a világ, ezt magyarázhatja egyik nem a másiknak a végtelenségig, hogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!