Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számodra van olyan mit egy kapcsolatban szeretnél, de még soha nem teljesült?
1.Szerelmesnek lenni
2.Megbìzni a másikban
3.Èrezni azt, hogy nem tart rondának.
Szeretnék végre olyan pasiba szerelmes lenni, aki gazdag és elkényeztet. Az eddigi ilyen rendes pasikba valamiért nem tudtam beleszeretni, pedig nekem ilyen kell, csak szerelem nélkül értelmetlen :D
21L
Önfeledten és gondok nélkül együtt tölteni az ünnepeket. Szeretnék megházasodni, közös gyereket vállalni, együtt élni.. stb.. Ezek közül egyik sem teljesült még soha egy kapcsolatomban sem.
F
Normális évforduló.
Mindegyik kapcsolatom túlment minimum az egy éven ( van amilyek több évet élt meg ), mégsem volt soha megünnepelve.
Igen. Hogy szívből, önzetlenül szeressen. Ne a melleimért, ne a budai házért, amit nagyanyámtól örököltem, ne azért, mert az átlagnál bevállalósabb vagyok az ágyban (holott ez inkább csak áldozatkészség mint mohóság), hanem azért, aki, ami valójában vagyok. Hogy figyeljen a rezdüléseimre, értse, érezze amit gondolok, érzek, még ha nem mondom ki, akkor is. Ne a legújabb iPhone-t vágja hozzám a születésnapomra, hanem vigyen el táncolni.
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!