Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hónap múlva lesz az esküvőnk, elmondjam neki hogy megcsaltam?
Ha nem mondod el neki, eleted vegeig el fog kiserni a hazugsagod.
Lehet hogy egy darabig bant, aztan egy ido utan mar nem fog bantani, de a tenyen ez nem valtoztat. A negativ energia ami a hazugsagodbol fakad, elobb utobb ranyomja a belyeget a hazassagodra, es kesobb akar a gyerekeitek eletere.
Lehet hogy ezt a lanyt most buktad, de tanulsz belole hogy maskor ilyet nem csinalsz. Persze az is lehet, hogy ha most kitalalsz, a lany megbocsat es talan egyszer ujra tema lesz az eskuvo, a kozos elet.
Notarsaim nevebem konyorgom, hogy ne vedd el ugy, hogy nem ontessz tiszta vizet a poharba. Ha hazugsaggal inditasz, az olyan mintha silany minosegu anyagbol akarnal hazat epiteni. Lehet hogy szep magasra fel tudod huzni a falakat, de jon majd egy nagyobb eso/vihar es elpusztit mindent. Es ha addigra mar pont gyerekeitek is vannak, nemcsak ti ketten, de ok is nagyon megszivjak. Ennyire onzo, gerinctelen ember nem lehetsz.
Kérdező. Szerintem meg tégy egy szívességet magadnak és ne vedd el.
31/f
Szerintem is, ha lúd, akkor már legyen kövér. A násznép füle hallatára, a gyűrű felhúzása előtt közöld.
És lécci küldj egy meghívót. Látni akarom :)
Mondjad, mert akkor legalább a válással nem kell utólag szarozni.
Én ha megtudnám, azonnal kivágnálak a francba, esküvő ide vagy oda.
Majd ha terhes lesz, akor is félredugsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!