Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Itt tényleg majdnem mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt tényleg majdnem mindenki 15 nyelvet beszél és legalább 10 felsőfokú nyelvvizsgája van?

Figyelt kérdés

Azért ez a kategória, mert itt láttam ezeket a válaszokat főleg ("diplomás vs nemdiplomás" és "bölcsésznek lenni gáz" kérdéseknél).

Nem kevés ember állítja magáról ezeknél a kérdéseknél rendszeresen, hogy minimum 5-6 idegen nyelvet beszélnek. Hogyan?

2017. nov. 22. 09:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
62%

Utolsó: a folyékonyan beszél (esetemben legalábbis) azt jelenti, mindent megért, simán olvas könyvet, néz filmet az adott nyelven, bármilyen témáról tud vàlogatottan beszélni.

De ha neked azt jelenti, amit írtàl, akkor az nem a mi tudásunk, hanem a tiéd

2017. nov. 22. 11:17
 12/16 anonim ***** válasza:
33%
Én "csak" 4-et, ebből 3 anyanyelvi szinten (alapból kétnyelvű vagyok, könnyű dolog számomra a nyelvtanulás), egy felsőfokon, és most tanulok egy 5.-et. Kérdezz meg újra pár év múlva. :)
2017. nov. 22. 11:49
 13/16 anonim ***** válasza:
35%

Azért ebbe az is belejátszik hogy nyelvvel manapság a multikban is jó állást lehet kapni + olcsóbbak, elérhetőbbek a nyelvkurzusok online, appon vagy személyesen, sokszor teljesen ingyen!

Meg, itthon is egyre több a "vegyesházasság". A férjem külföldi, és a mi gyerekünk 4 nyelven tulajdonképpen anyanyelven fog beszélni, mert ezeket váltogatjuk a családban (anyum, párom, anyósomék között).

2017. nov. 22. 14:06
 14/16 anonim ***** válasza:
50%
Főleg azért , mert sok a két anyanyelvű család már, aztán a suliban még tanul kettőt hozzá. 3-4 nyelven beszélni manapság nem nagy kunszt. A másik, sokan kedvtelésből is tanulnak. Anno én az a korosztály vagyok,hogy oroszt tanultunk, gyermekként jártam német magán tanárhoz, aztán angolul meg magamtól tanultam meg annyira, hogy később a munkám során használni is tudtam, tudom plusz a fősulin kicsit még tanultam egy plusz nyelvet, de abból más semmit nem tudok.
2017. nov. 22. 20:17
 15/16 anonim ***** válasza:
35%
Ausztriában élek kiskorom óta, szóval magyar, német anyanyelvi szinten, angol pedig használhatóan. Mellette franciát tanultam suliban, abból pedig megértem az olaszt és spanyolt is többnyire. Most a spanyolomat csiszolom. Lengyelül, törökül pedig minimális szinten meg is értetem magam.
2017. nov. 22. 20:40
 16/16 anonim ***** válasza:
53%

Hujujuj, azt a lepontozós mindenit! :D

Józsi a gép mellől nem tud angolul se, akkor más se tudhat nyelveket, egyértelmű!! :D

2017. nov. 23. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!