Akinek van felsőfokú nyelvvizsgája tudna segíteni hogy mikortól sikerült a vizsga?
ECL angol felsőfokú nyelvvizsgára megyek februárban.
Az írásbeli rész érdekelne.
Tudom, hogy összesen 60%-nak kell lennie, és részenként 40%-nak. Tehát ha az én szövegértés feladataim mondjuk 41%-osak, de a levelem hibátlan, akkor is sikerülhet a vizsga? Hiszen a levél is az írásbeli része és felviheti azt a 40%-ot 60-ra, nem?
Eddig tisztában voltam ezekkel a dolgokkal, de ma valaki elbizonytalanított.
Két komponensből áll a vizsga: Írásbeli (writing+reading) és Szóbeli (listening+speaking)
Komponensenként kell meglennie a 60%+ átlagnak (tehát mondjuk ha a reading csak 41%, de a writing 80%, akkor 60% felett van az átlagod abban a modulban, tehát meg van), illetve minden egyes vizsgarésznek legalább 40%+ nak kell lennie.
Az előfordulhat, hogy a vizsgarészeket pontszám alapján súlyozzák, ebben nem vagyok biztos (nekem hál'istennek nem a ponthatárok körül kellett lavíroznom) :)
Nagyon köszönöm a segítséget, én is pont így tudtam, csak valaki ma valami olyat mondott, hogy mindennek 60%-nak kell lennie minimum. Akkor így már nem aggódok:D
Köszi még egyszer! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!