Ismerős azt mondta, hogy az emelt angol érettségijéhez felsőfokú nyelvvizsgát kapott. Ilyen létezik?
Figyelt kérdés
Én úgy tudom, hogy emelt angol érettségihez csak középszintű nyelvvizsga jár automatikusan 60% felett. Az igaz, hogy kéttannyelvűbe járt iskolába és angolul tanult néhány tárgyat. ( Talán angolul is érettségi2016. jan. 25. 13:08
1/6 anonim válasza:
Ha kéttannyelvűbe járt, és angol nyelven tette le az érettségiket, azért járhat felsőfokú nyelvvizsga valóban. Szóval igen, ilyen létezik.
2/6 anonim válasza:
Ahogy én tudom, kéttannyelvű iskola esetében, ha legalább két tárgyból angol nyelven érettségizel, akkor megkapod a felsőfokú nyelvvizsgát.
3/6 anonim válasza:
Az emelt szintű angol érettségi a középfokű nyelvvizsgával egyenértékű. Ha más tárgyakból is angol nyelven vizsgázott, akkor elképzelhető, hogy felsőfókú nyelvvizsgát ér, de ha csak angolból vizsgázott emelt szinten, akkor nem.
4/6 anonim válasza:
Emelt angol + 2 másik tárgy angolul -> felsőfokú.
5/6 anonim válasza:
Ha emelt szintü érettségit teszel ahol elérted a 60%-ot ahhoz autómatikussan megkapod a felsö fokú nyelvvizsgát:)
De az emelt szintü angol érettségi sokkal nehezebb, mint a felsö fokú nyelvvizsga szóval könnyebben megkapod ha csak simán elmész nyelvvizsgázni a nyelvvizsgát
Remélem érthetö:)
6/6 anonim válasza:
Megismétlem: Emelt angol (60%+) + 2 angol nyelven tett másik tárgy -> felsőfokú nyelvvizsga.
SImán emelt angol (60%+) > középfokú nyelvvizsga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!