Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, melyik fajta lányt választanátok?
1.szép, jó alakja van de nincs nagy melle.
2.nem annyira szép, nincs jó alakja de szép nagy melle van..??
Én értem, hogy miről van szó. Egyik osztálytársam is ilyen, normális testalkata van, tehát nincs feleslege, de nem mondható ennek az arányos szép nőiesnek, se a lábai és arcra is olyan átlagos. Viszont akkora mellei vannak, hogy ihaj és csomó fiú odáig van érte. Csak épp egy komoly kapcsolata sem volt még, mindegyik max. 1 hónapig tart, mert ennyi a csaj. Azaz, nem ennyi lenne szegény, mert nem lenne ő buta, de csak azt akarják tőle, mert két hatalmas nagy buborékot látnak helyette. Én amúgy lány vagyok, csak ahogy így olvastam tökre ő jutott eszembe.
18/L
Fú basszus, de rohadtul felhúzott ez a kérdés. "szép, jó alakja van de nincs nagy melle." - Nyilvánvalóan ezt magadról írtad. Ja persze, még hogy nincsen önbizalmad, drágaságom. Megsúgom neked, hogy a férfiak többsége világ életében nagyobbra tartotta a kicsi, vagy közepes, formás melleket, mint a nagyokat. Erről ennyit, remélem hízott a májad eleget.
A második pont meg egyszerűen BOTRÁNYOS. Vagy az egyik barátnődről írtad, vagy az egyik (kitalált) ellenségedről. A lényeg az, mint ahogy az egyik válaszoló is mondta, pontosan úgy formáztad a választási lehetőségeket, hogy mindenki az 1.) mellett döntsön. Ostoba liba vagy, csodálom, hogy senki nem adott még neked egy jó alapos fejmosást...
Még egy hozzáfűznivalóm van, mégpedig az, hogy a szépség tökéletesen relatív dolog. Ami neked nem annyira szép, az másnak még lehet az. Onnantól kezdve pedig az illető kb. leszarja, hogy milyen az alakja van a lánynak (lehet aztán az is, hogy nem is kövér, csak nem aranyos a teste, azt pedig hidd el, hogy még kevésbé érdekli.)
Tudom, hogy ezer éves a kérdés, de valahogy a lelkiismeretem nem engedte meg, hogy szó nélkül hagyjam, pedig nem vagyok molett, és a melleim sem hatalmasak. Mindenesetre nem sok reményt fűzök a Kedves Kérdező reakciójára, de azért kíváncsian várom. Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!