Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, melyik fajta lányt választanátok?
Figyelt kérdés
1.szép, jó alakja van de nincs nagy melle.
2.nem annyira szép, nincs jó alakja de szép nagy melle van..??
2010. jún. 1. 00:02
11/35 anonim válasza:
Mint a lányoknál is tökéletesen elég, ha a fiúnak szép arca, arányos testalkata van beesett, keskeny vállakal...
12/35 anonim válasza:
00:17-es vagyok. mi van a vállakkal? az a jó, ha keskeny és beesett? hogy érted?
13/35 anonim válasza:
a vékony, de nincs jó alakja mit takar?
14/35 A kérdező kommentje:
én sem értem :)
2010. jún. 1. 00:20
15/35 anonim válasza:
vékony, de nem arányos, gondolom, nem szépek a lábai vagy vmi, csak nagy a csöcse
16/35 A kérdező kommentje:
00:20- hát kb. :D
2010. jún. 1. 00:21
17/35 anonim válasza:
na akkor jók a megérzéseim :D Ne aggódj, ha szépnek találnak akkor biztos az is vagy, csak kevés az önbizalmad:)
18/35 anonim válasza:
ez a kérdés naponta legalább 5-ször elhangzik
19/35 anonim válasza:
Ízlésbeli kérdésekben fölösleges általánosítani szerintem. Személyszerint nekem nem a "típus" tetszik (vagy nem), hanem az adott illető.
20/35 A kérdező kommentje:
00:24-ez a kérdés naponta legalább 5-ször elhangzik- Ha nem tetszik nem kell válaszolnod :) ennyi :)
eléggé önbizalom hiányos vagyok :S :D
2010. jún. 1. 00:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!