Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vidéki vagyok. Abszolút tesznek a pénzre az itteni lányok párkapcsolat terén.
Leírom századjára is, hogy a pénz csak egy tünet. Akinek jó a mentalitása, hozzáállása, az tudja építeni az életét, karrierjét. Ezek olyan tulajdonságok, amik egy férfiban baromi vonzóak. Nem a pénz az, ami érdekli a nőket, csupán a jó gondolkodás, személyiség. Ami elengedhetetlen ahhoz, hogy valaki komolyabb egzisztenciát építsen.
Egyébként nem értem ezt a hisztit, mert vidéken pláne nem nagy ördöngősség saját házat vagy lakást venni, mert rengeteg kiüresedett ház van, amiket jó áron meg lehet venni. Az autó megint csak egy olyan dolog, ami nem szokott hatalmas megterhelést jelenteni anyagilag pár hónap gyűjtögetést leszámítva. Az ismerőseim nagy része huszonévesen saját pénzből vett autóval jár, ahogy én is.
A szegényebb férfiaknak csak leül.
UÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Nem.Én is szép vagyok😀
Lehet fura de engem inkább taszít ha valaki pénzes.
Na meg sokszor az a felállás, hogy a nőnek kuss mert a pasi pénzes.Es az is zavarna ha anyagilag kiszolgáltatott lennék.
Éltem egyedül nevelve két gyereket albérletben.Nehéz volt de akkor sem motivált, hogy pénzes pasit "fogjak".
Önmagában a pénz nem egyenlő a boldogsággal.
Viszonylag tehetősebb vagyok de egyáltalán nincs szép barátnőm. Sőt, messziről kerülöm az ilyen lányokat. Még azt is titkolom, hogy mivel foglalkozom csak, hogy elkerüljem 'ezeket'. Ja, most jut eszembe, hogy barátnőm sincs, szóval egy tökéletes általánosítás ez.
Abban hiszek, hogy a tökéletesség a tökéletlenségben van.
Nem tudjátok meggyőzni...egész hétvégén a pénzéhes szép nőkön kérődzött, amíg a moderátorok is megunták az 50 kérdését ezzel kapcsolatban...
De legyen már egy válasz is neki.Neked nem jár, hiába is szeretnéd.Elégedett vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!