Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapság szép nő csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság szép nő csak a pénzesebb férfiaknak jár?

Figyelt kérdés

2017. nov. 20. 14:15
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
98%
Senkinek nem "jár" semmilyen nő.
2017. nov. 20. 14:19
 2/23 anonim ***** válasza:
57%

Mar megint ez a kerdes?

Mi lenne fiam, ha kimennel egyszer a Deják Ferenc terre apam es egy kicsit korbeneznel az aluljaroban ahol nyilvan nem a penzesek metrozgatnak?! Csak ugy. Megnezni mina stajsz :)

2017. nov. 20. 14:20
 3/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyok pesti, így fogalmam sincs, hogy mi folyik ott. Ellenben vidéken egy kocsival és saját lakhellyel szinte automatikusan kap nőt egy férfi, bármennyire igényes vagy igénytelen a saját külsejére.
2017. nov. 20. 14:24
 4/23 anonim ***** válasza:
Én meg nem vagyok vidéki. Valószínüleg ott másképp zajlik az élet. Kevesebben vagytok, és minden lánynak a falu bikána kell, minden fiu meg a legszebb lányra feni a fogát. Ilyen ez.
2017. nov. 20. 14:25
 5/23 A kérdező kommentje:
Itt nálunk lehet bárki vasággyal 60 kiló is, anyagi javakkal meg tud hódítani egy aranyos lányt. Ne mondja nekem senki, hogy a pénz nem boldogít, mert boldogságot és szerelmet csak pénzzel kap egy férfi.
2017. nov. 20. 14:29
 6/23 anonim ***** válasza:
91%
Természetesen nem. Az én férjem se gazdag.
2017. nov. 20. 14:31
 7/23 anonim válasza:
100%
Ha ilyen felfogásod van, akkor persze hogy csak ilyen emberekkel találkozol. Amíg a te életedben is csak a pénz a motiváló erő, addig nem is fogsz rendes nőt találni. Magaddal legyél tisztában legelőször, nyiss, művelődj, járj társaságba, könyvtárba, kulturális eseményekre stb. Egyből látni fogod, hogy nem ez a helyzet, amit leírtál.
2017. nov. 20. 14:53
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez megint egy ócska általánosítás, már bocs...
2017. nov. 20. 15:06
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer lehetne itt pontozni a kérdéseket is... imádnám :DDD A szép nő relatív, amellett nem is tulajdon. A dekoratívabb külső sokszor jobb anyagi körülményekből fakad. Értelemszerűen az a szerencsés ha az ember a hozzá hasonló életutú emberek közül választ társat így a szép nők általában a szép és pénzes faszikhoz kerülnek.
2017. nov. 20. 15:21
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

" Ne mondja nekem senki, hogy a pénz nem boldogít, mert boldogságot és szerelmet csak pénzzel kap egy férfi."

Az a férfi nem KAP hanem megdolgozik érte,tesz érte. Senki se kap jutalmul jó nőt. A nő nem tulajdon.De ne is csodálkozz rajta hogy ilyesmit tapasztalsz ha ilyen a hozzáállásod. :)

Engem pl jó nőnek tartanak és egy nem különösebben szép vagy pénzes pasim van,szóval mostmár le az általánosításokkal!!!

2017. nov. 20. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!