Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ha ti csajok lennétek egy napig, akkor mit csinálnátok egy nő bőrébe bújva?
Figyelt kérdés
2010. máj. 31. 20:52
11/25 anonim válasza:
elmennék bulizni, felszedném a legpénzesebb srácot, kifizettetném vele az egész estémet, aztán lekoptatnám, és hazamennék megujjazni magam :D
12/25 anonim válasza:
egész nap a puncimat matatnám ráadásul azonnal leszbi lennék...
13/25 anonim válasza:
Kipróbálnék egy vibrátort. Egy leszbi nővel összejönnék és, vennénk egy felcsatolható müfaszt és megdugatnám magam elölről és hátulról. Aztán kinyalnám. És végül megujjaznám magam.
14/25 anonim válasza:
Megsunáztatnám magam Captain Anus-sal.
15/25 anonim válasza:
Szanaszét k*ratnám magam 50 pasival. Seggből szájba, no meg tripla anál is lenne:D
16/25 anonim válasza:
Attól függ, hogy a szexuális orientációm maradna, vagy változna. Mert ha továbbra is a lányokhoz vonzódnék, akkor azért nem biztos, hogy megdugatnám magam, és főleg nem hagynám, hogy megszopassanak. De a masztit mindenképpen kipróbálnám. Csiklóit és hüvelyit egyaránt. ;)
17/25 AfroAmerikai válasza:
Gondoltam én is leírom mit csinálnék, de az elöttem szólók már összefoglalták, így csak olvasd vissza őket
-AfroAmerikai-
18/25 anonim válasza:
hagynám hogy megdugnának! (sok nő nem szereti a sexet és nem értem hogy miért) :S
19/25 anonim válasza:
1 : Egész 24 órán keresztűl pucér lennék, max cipellő, térdvédő.
2 : Csak térdvédővel szopok.
3 : Minden faszival megdugatnám magam, aki ráérne az nyalhatna is :)
4 : A legjobb nővel akármit bevállalnék kivéve a kaki pisi sexet.
5 : Olyan hajlamom lenne amit te szeretnél :)ű
6 : Salátásra dugatnám a nunimat :)
7 : Kipróbálnék egy afro mant akinek 30 cm a farka.
8 : Több farkat szeretnék fogni mint kilincset ezidáig.
9 : Nyelném a spermát mint kacsa a nokedlit.
10 a ráadás : Tömetném a szőrös muffom ami olyan mint a kozák sapka: by Karcsi bácsi ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!