Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék? Felejtsem el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Felejtsem el?

Figyelt kérdés
Pár napja találkoztam ujra szerelőnkkel..mikor nálunk volt már nagyon nézett és mikor odaértünk párommal hozzá mondta hogy próbálja párom inditani az autoját de ő annyira nézett nem tudott figyelni az autora...hozta vissza mikor kész lett és konkrétan ugy beszélt velem.mint aki szerelmes...csillogott szeme folyamatosan nézett de a szokásos flörtös beszólása elmaradt inkább olyan nyuggalom áradt belőle és az a 10perc olyan volt hogy bárcsak sose lenne vége.nem engedte hogy párommal találkozzon csak hogy én vigyem haza.😓😓😓 pár hét mulva ujra jön lehet nem kéne vele találkoznom😓😓segitsetek mi ez köztünk?
2017. nov. 17. 20:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"..olyan volt, hogy bárcsak sose lenne vége", "felejtsem el?".

Nézzük csak...Van párod, akit nem akarsz megcsalni és a szerelő nem érdekel? Ha ez így lenne, akkor nem írtál volna ki kérdést..Honnan tudod, hogy ott teblabol a házatok előtt? Netán egész nap az ablakból lesed, hogy mikor bukkan fel?!

Egy nő, aki őszintén szereti és tiszteli a párját, az nem viselkedne így, hanem már startban leépítene a szerelőt és nem menne bele ilyen kis játszmákba..Nem írna ki róla kérdést, hanem határozottan elhajtana a csávót. Ha már úgy inditod a kérdést, hogy "felejtsem el?" akkor komoly gondok vannak, hiszen azon agyalsz, hogy most akkor hogyan tovább???! Ha annyira biztos lennél a párod iránti érzéseidben, akkor fel sem merülne benned ilyen...

2017. nov. 18. 05:54
 12/13 pepecske1555 válasza:

Sajnos többi kommentelőnek igaza van!

Konkrétan érzelmileg hatott rád ami nem a legjobb!

Mivel jártas voltam benne és tudom mitől beszélsz csak én már épp úgy voltam hogy a párom akart elhagyni más nő miatt de, hírtelen mikor ilyen helyzetbe kerültem egyből végig gondoltam te hülye ne más faszira nézz szerezd vissza a szerelmed!

Szóval ott a férjed szeresd felejtsd el a faszit

2017. nov. 20. 20:34
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szeretem ferjem vele akarok lenni ..ennek a dolognak nem lenne értelme
2017. nov. 20. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!