Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Felejtsem el?
"..olyan volt, hogy bárcsak sose lenne vége", "felejtsem el?".
Nézzük csak...Van párod, akit nem akarsz megcsalni és a szerelő nem érdekel? Ha ez így lenne, akkor nem írtál volna ki kérdést..Honnan tudod, hogy ott teblabol a házatok előtt? Netán egész nap az ablakból lesed, hogy mikor bukkan fel?!
Egy nő, aki őszintén szereti és tiszteli a párját, az nem viselkedne így, hanem már startban leépítene a szerelőt és nem menne bele ilyen kis játszmákba..Nem írna ki róla kérdést, hanem határozottan elhajtana a csávót. Ha már úgy inditod a kérdést, hogy "felejtsem el?" akkor komoly gondok vannak, hiszen azon agyalsz, hogy most akkor hogyan tovább???! Ha annyira biztos lennél a párod iránti érzéseidben, akkor fel sem merülne benned ilyen...
Sajnos többi kommentelőnek igaza van!
Konkrétan érzelmileg hatott rád ami nem a legjobb!
Mivel jártas voltam benne és tudom mitől beszélsz csak én már épp úgy voltam hogy a párom akart elhagyni más nő miatt de, hírtelen mikor ilyen helyzetbe kerültem egyből végig gondoltam te hülye ne más faszira nézz szerezd vissza a szerelmed!
Szóval ott a férjed szeresd felejtsd el a faszit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!