Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igénytelenség, ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igénytelenség, ha egy lány tudja, szép lehetne, de nem tesz érte?

Figyelt kérdés

Jelenleg átlagosan nézek ki. Látom magamon, mi a gond, és tudom, hogy mit tehetnék ellene

-5-6kg fogyás: akkor vékony lennék, most normál alkat vagyok)

-orrplasztika: túl széles, hosszú orrom van

-hajfestés: seszínű, mézszőke hajam van, két árnyalattal világosabb jobban mutatna

-smink: sokat dobna, ha megtanulnék sminkelni (szemöldök, kontúrozás)

-műszempilla: valami nagyon szolid, maximum 3D

-szűkebb, feltűnőbb ruhák: jelenleg inkább a kényelmet nézem

Baj, ha tisztában vagyok ezzel, de mégsem tudom rászánni magam a megvalósításra?

2017. nov. 16. 18:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem annak mondanak, mert igenytelennek latszom. Troger stilusom van oltozkodes teren nagyon, nem sminkelek csak ha annyira rohad a fejem, hogy mar en se mennek nelkule utcara. Egyebkent meg minden nap furdok, hajatmosnom boven eleg heti 1x, kenekedek en is naponta mindennel es mindenhol, mint a "normalis nők" csak sajat hajjal, szempillaval es kormomkkel. egyebkent mar nem erdekel, ki mit gondol, csak azt akarom, hogy en erezzem jol magam :D
2017. nov. 16. 19:09
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Az igényesség nem a műtött orrnál, meg a műszempillánál kezdődik szerintem, de ha igen, akkor lőjetek fejbe most... én nem akarok ilyen világban élni!

Nőként abszolút a természetesség híve vagyok. Minimál smink, kényelmes ruha, természetes haj. Ha valahova megyünk a párommal, akkor van csinos ruhám, megtudom csinálni a hajam, tudok kicsit erősebben sminkelni, hogy az alkalomhoz illően nézzek ki. Kb. ennyi. Ő így szeret és nekem csak ez számít.

Az igényesség nálam kimerül abban, hogy zuhanyzol, használsz dezodort, nem lóg csimbókokban a hajad, tiszták a ruháid, ápolt a bőröd, a fogaid.

2017. nov. 16. 20:20
 13/16 anonim ***** válasza:
Mindenki lehet szép ezen a világon, ha műtéttel, és egyéb módokon és teljesen átformálja magát. Nem vagy igénytelen attól, hogy nem akarsz magadból egy élő kirakatbabát csinálni.
2017. nov. 16. 20:33
 14/16 anonim ***** válasza:

Amiket ide leírtál, nem változtatnak szépségeden.

Ez nem az igénytelenség témája.

2017. nov. 16. 21:21
 15/16 anonim ***** válasza:
Az igénytelenség nem egyenlő azzal, ha vki nem szép, vagy lehetne szebb. Az igénytelenség az, amikor vki ápolatlan vagy nem alkalomhoz illően van felöltözve. Ebből, amit felsoroltál, egyik sem olyan kategória nekem, kiv. ha a kényelem a 3 számmal nagyobb ülepes melegítőgatyát, a letaposott koszos edzőcipőt meg a kapucnis pulcsit jelenti mindenhova hordva.
2017. nov. 17. 09:10
 16/16 anonim ***** válasza:

Az osszes felsorolt dolog baromsag, a fogyas is. Ezek nem a szepsegrol szolnak, hanem tok felszines dolgok.

Zsiros hajbol normalt csinalni: szepseg.

Mas szinu hajat csinalni: folosleges.

Sapaszto, oregito, nem jo meretu ruhakat kerulni: szepseg.

Feltunonek lenni: folosleges.

Remelem erted mar, h amire te keszulsz az nem a szepseg kategoriaba tartozik. Ha ezeket megcsinalod akkor sem leszel elegedett magaddal, mindig lesz egy ujabb beavatkozas, amirol ugy erzed h muszaj.

2017. nov. 17. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!