Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igénytelenség, ha egy lány tudja, szép lehetne, de nem tesz érte?
Jelenleg átlagosan nézek ki. Látom magamon, mi a gond, és tudom, hogy mit tehetnék ellene
-5-6kg fogyás: akkor vékony lennék, most normál alkat vagyok)
-orrplasztika: túl széles, hosszú orrom van
-hajfestés: seszínű, mézszőke hajam van, két árnyalattal világosabb jobban mutatna
-smink: sokat dobna, ha megtanulnék sminkelni (szemöldök, kontúrozás)
-műszempilla: valami nagyon szolid, maximum 3D
-szűkebb, feltűnőbb ruhák: jelenleg inkább a kényelmet nézem
Baj, ha tisztában vagyok ezzel, de mégsem tudom rászánni magam a megvalósításra?
Az igényesség nem a műtött orrnál, meg a műszempillánál kezdődik szerintem, de ha igen, akkor lőjetek fejbe most... én nem akarok ilyen világban élni!
Nőként abszolút a természetesség híve vagyok. Minimál smink, kényelmes ruha, természetes haj. Ha valahova megyünk a párommal, akkor van csinos ruhám, megtudom csinálni a hajam, tudok kicsit erősebben sminkelni, hogy az alkalomhoz illően nézzek ki. Kb. ennyi. Ő így szeret és nekem csak ez számít.
Az igényesség nálam kimerül abban, hogy zuhanyzol, használsz dezodort, nem lóg csimbókokban a hajad, tiszták a ruháid, ápolt a bőröd, a fogaid.
Amiket ide leírtál, nem változtatnak szépségeden.
Ez nem az igénytelenség témája.
Az osszes felsorolt dolog baromsag, a fogyas is. Ezek nem a szepsegrol szolnak, hanem tok felszines dolgok.
Zsiros hajbol normalt csinalni: szepseg.
Mas szinu hajat csinalni: folosleges.
Sapaszto, oregito, nem jo meretu ruhakat kerulni: szepseg.
Feltunonek lenni: folosleges.
Remelem erted mar, h amire te keszulsz az nem a szepseg kategoriaba tartozik. Ha ezeket megcsinalod akkor sem leszel elegedett magaddal, mindig lesz egy ujabb beavatkozas, amirol ugy erzed h muszaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!