Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igénytelenség, ha egy lány tudja, szép lehetne, de nem tesz érte?
Jelenleg átlagosan nézek ki. Látom magamon, mi a gond, és tudom, hogy mit tehetnék ellene
-5-6kg fogyás: akkor vékony lennék, most normál alkat vagyok)
-orrplasztika: túl széles, hosszú orrom van
-hajfestés: seszínű, mézszőke hajam van, két árnyalattal világosabb jobban mutatna
-smink: sokat dobna, ha megtanulnék sminkelni (szemöldök, kontúrozás)
-műszempilla: valami nagyon szolid, maximum 3D
-szűkebb, feltűnőbb ruhák: jelenleg inkább a kényelmet nézem
Baj, ha tisztában vagyok ezzel, de mégsem tudom rászánni magam a megvalósításra?
Nem muszáj a mű, mesterkélt külsőre menni. Az még nem igénytelenség.
Ezek közül egyik sem tűnik fontosnak.
Ja ilyen alapon mindenki elmondhatná hogy Barbienő lehetne ha tenne érte: plasztikák, festékek, szolik.
Ez röhejes.
Teljesen tökmindegy ki mit gondol ha te így jól érzed magad vagy nem, tegyél vagy ne tegyél ellene. Teljesen lényegtelen hogy Gizike a boltos kisasszony a 13-dik kerületben a 6-odik emeleten vagy János bácsi épp Dunaharasztin a zöldséges mit gondol.
Aki szép, az ezek nélkül a baromságok nélkül is szép. Olyan nincs, hogy valaki szép "lehetne". Ezektől senki nem lesz szebb. Te nem szép akarsz lenni, hanem guminő.
Akinek egészséges önbizalma van (ami a szépségnek kb feltétele), annak ezek közül egyikre sincsen szüksége.
" túl széles, hosszú orrom van"
Héber vagy???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!