Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti beszéltek még az exetekkel?
Én nem, párom néha (félévenként) ír pár sort vele. Nem haragban váltak el.
Azóta a lánynak is új kapcsolata van, párom meg két országgal odább lakik, szóval abszolút nemféltékenykedek, minek?
Szinte minddel. Nem ellenségeim, hisz valaha szerettem őket és ők is engem.
Valójában a baráti körömet az exeim adják ki. Ha netán veszekedéssel is ért véget idővel megbékélés lett és kommunikáció. Kivel napi, kivel meg ritkábban.
Ezzel az a baj hogy ha tartotam valamelyikkel a kapcsolatot vagy felvettem vele, akkor annak mindig szex lett a vége.
Ez pedig nem helyes, ha egyszer vége az azt jelenti hogy nincs tovább.
Èn csak dugni jàrtam össze az exemmel de azt is abba hagytam mert ugyan olyan szar volt mint a kapcsolatban :D
Amugy jóban maradni nem bűn...de ha rendszeresen talàlkoztok akkor kàr volt szakìtani.
Mi pl sűrűn vitàba merültünk ès ezt is meg untam.
Ma màr csak annyi hogy ha össze futunk beszèlgetünk kicsit aztàn szia.Fura volt 8 èv utàn hogy csak ennyi maradt de jobb ìgy...sokkal jobb.
De ez ez èn esetem :)
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!