Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A te boldogságod valaki más vesztesége?
Tegnap elkaptam a tvben egy interjú végét egy íróval, aki a szerelemről szokott írni. Azt kérdezték tőle, hogy a történeteiben miért kapcsolja a szerelmes történeteket valamilyen veszteséghez? Azt mondta, hogy úgy tapasztalta az életben is, hogy ahol nagy, intenzív szerelem alakul ki, ott valakinek ez nagy veszteséget okoz.
Ti tapasztaltatok ilyesmit? A mostani kapcsolatotok rossz valakinek?
Ez bizony így van. Ha szerelem van, ott az egyiknek fájni fog a végén. Hogy valakinek valahol fáj-e az, hogy valami szerelmes...azt nem tudom.
De ha valakik....akkor ezt az altruisták tudják a legjobban.
Igen, anno a férjem, és az akkori legjobb barátja közül kellett választanom. Megtettem, a barátnak - és valahol nekem is - rossz volt. (Mára nekem már nem az, tudom, hogy jól döntöttem.) A barátságuk megszakadt (igen, a mai napig lelkifurdalásom van emiatt, megérdemlem), az illető gyorsan elvett valakit, lett két gyerekük, majd elváltak, most egy haverjánál húzza meg magát, és pengeti a gyerektartást, ami miatt ő nem tud előrébb lépni - egyedül.
A férjemmel azóta is boldog házasságban élünk, egyetlen bibi, hogy én már régóta szeretnék gyereket, de tudom, hogy a mostani helyzetünkben még nem szabad... ami “vicces”, hogy tudom, a bizonyos baráttal bevállalhattam volna, de hogy akkor mi lett volna velünk, azt nem tudom... 99%-ban anyós nyakára szülős történet. A férjem viszont elég intelligens ahhoz, hogy - amellett, hogy ismeri ezirányú vágyaimat -, nem hagyja, hogy emiatt tönkretegyük az életünket, és akár ezredszer is képes elbeszélgetni velem arról, hogy miért is nem vállalhatunk még gyereket - amellett, hogy ő is szeretné.
Igen, a saját érzéseim is önmagam saját nagy vesztesége..
De tudok róla, hogy másnak is vagyok én a "vesztesége".
Talán nálam másképp nem is lesz.
DE a fenti gondolat az szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!