Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kevésbé szép lányokkal miért nem illedelmesek a férfiak?
Még a szép lányoknak kinyitják az ajtót, előreengedik őket, addig a kevésbé szépek, ha nem figyelnek oda eléggé, még az arcukba is kapják a visszalendülő ajtószárnyat.
Ugyanez a buszon, metrón. Végiggyalogolnak az ember lábán, taszítanak rajta egyet, szándékosan nekimennek....
Minden élőlénnyel harmóniahűen 'illedelmes', szóval ésszerű vagyok.
Ők betegek, de ezért ne általánksíts.
Ezt már én is észrevettem, többször löktek már majdnem a metró alá, hogy valami fullos csajt előre tudjanak engedni az ajtóban... Nevetségesek.
Hálistennek azért 1-2 normális pasi még van, de nem sok...
N
Van sok férfi, aki csak akkor kedves, illedelmes vkivel, ha akarnak tőle vmit, mert jaj, hátha elalél a kedvességemtől, és viszonozza olyan téren. Az ilyenek önzők és tahók.
DE! Ez a férfiaknak csak egy része szerencsére, azért sok normális is van, akinek nem derogál egy kevésbé szép lánynak vagy egy idősebb nőnek segítenie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!