Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A kevésbé szép lányokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kevésbé szép lányokkal miért nem illedelmesek a férfiak?

Figyelt kérdés

Még a szép lányoknak kinyitják az ajtót, előreengedik őket, addig a kevésbé szépek, ha nem figyelnek oda eléggé, még az arcukba is kapják a visszalendülő ajtószárnyat.

Ugyanez a buszon, metrón. Végiggyalogolnak az ember lábán, taszítanak rajta egyet, szándékosan nekimennek....

2017. nov. 12. 21:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
58%
Duci lány vagyok, tipikusan az, akin parkapcsolati szempontból keresztülnéznek, de udvariassagi szempontból nem tapasztaltam ezt soha, amit te írsz.
2017. nov. 12. 22:15
 12/19 anonim ***** válasza:
Én a kevésbé szépekkel sokkal kedvesebb vagyok, de ők ezt nem értékelik.
2017. nov. 12. 22:16
 13/19 anonim ***** válasza:

Minden élőlénnyel harmóniahűen 'illedelmes', szóval ésszerű vagyok.

Ők betegek, de ezért ne általánksíts.

2017. nov. 12. 22:48
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is tanúsíthatom, hogy ronda nőként az emberek flegmák, lekezelőek velem. Férfiak és nők egyaránt.
2017. nov. 12. 22:50
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Ezt már én is észrevettem, többször löktek már majdnem a metró alá, hogy valami fullos csajt előre tudjanak engedni az ajtóban... Nevetségesek.

Hálistennek azért 1-2 normális pasi még van, de nem sok...

N

2017. nov. 13. 09:24
 16/19 anonim ***** válasza:

Van sok férfi, aki csak akkor kedves, illedelmes vkivel, ha akarnak tőle vmit, mert jaj, hátha elalél a kedvességemtől, és viszonozza olyan téren. Az ilyenek önzők és tahók.

DE! Ez a férfiaknak csak egy része szerencsére, azért sok normális is van, akinek nem derogál egy kevésbé szép lánynak vagy egy idősebb nőnek segítenie.

2017. nov. 13. 11:27
 17/19 Missi_Key ***** válasza:
67%
Jah igen, kellemes is az amikor egy pasi mögött àlsz sorban, az meg minden szép csajt elôreenged, te meg végigvàrhatod ahogy az összes csaj elédtolakszik mert te ronda vagy....
2017. nov. 13. 13:18
 18/19 anonim ***** válasza:
Én férfival és nővel egyaránt illedelmes vagyok, mert ez így emberi!
2017. nov. 13. 15:57
 19/19 Missi_Key ***** válasza:
köszi a lepontozást, de megtörtént eset :D
2017. nov. 23. 02:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!