Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek több a szép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek több a szép (fiatal) nő, mint a ronda?

Figyelt kérdés

Nagyon sokan állítják itt is, hogy a fiatal lányok nagy része kifejezetten jól néz ki. Sőt, vannak, akik szerint ronda nő igazából nincs is, csak ápolatlan. Igaz ez?

Nagyon ronda vagyok, de én nem látom annyira szépnek a többi sem lányt az utcán. Persze van pár kiemelkedő, de 10-ből kb. 2-3, aki szép, a többi átlagos, és van jópár csúnyácska is.

2017. nov. 4. 17:51
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
41%

Kinek mi a szép? Ízlések és pofonok. Van, akinek ez, van, akinek meg az tetszik.

Hazánk pl. az egyik legelhízottabb ország, ezért nagyon sok súlyfelesleggel rendelkező egyént látni az utcákon.

2017. nov. 4. 17:52
 2/19 anonim ***** válasza:
46%
Hát azért nagyon nem mindegy, hogy miről beszélünk. Ezek a lányok a természetes állapotukban vagy mindenféle optikai csalásokkal? Felteszem, az utcán inkább utóbbiakat látod.
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Az átlagos lányok is szépek, ez nem egy pejoratív jelző. Szerintem több a szép lány mint a csúnya.
 4/19 anonim ***** válasza:
68%
Lehet hogy rossz ízlésem van a nők terén, de szerintem manapság 70-30 a százalékos arány a szép nők javára.
2017. nov. 4. 17:54
 5/19 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem több ronda van, mint átlagos, és több átlagos, mint szép. Főleg Magyarországon. Külföldön viszont pont fordított az arány, a szépből van a legtöbb, és csúnyából a legkevesebb.
2017. nov. 4. 17:54
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
A pasik másmilyen szemmel nézik a nőket, mint mi nők egymást. Sokkal kritikusabbak vagyunk a saját nemünkkel szemben. Akit te átlagosnak látsz, azt a legtöbb pasi már lehet kimondottan jó csajnak tartja. Egyénenként is teljesen változó, ki kit lát szépnek.
2017. nov. 4. 17:56
 7/19 A kérdező kommentje:
Mondjuk én kritikus vagyok. A környezetem sokkal kevésbé tart rondának, mint én magamat. Legalábbis nekik nem okoz ekkora traumát a külsőm, mint nekem :D
2017. nov. 4. 17:57
 8/19 anonim ***** válasza:
62%
#5 nem tudom, melyik országban élsz, de én Svájcban és Németországban éltem, ott olyan ritka a szép, ápolt, igényes nő, mint a fehér holló. Még arra is rácsodálkoznak mindig a külföldiek, hogy festett a körmöm és rendszeresen sportolok. Ja, és pl tinderen is nagyon érezhető a különbség, sokkal több szuperlájkot kapok kint, mint itthon, minden pasi rámír, akivel matchelek és kb ódákat zengenek rólam...ebből is látszik, hogy kint kevesebb a szép nő.
2017. nov. 4. 17:59
 9/19 anonim ***** válasza:
Nem mondom azt, hogy több a csúnya, mert kinek mi. Viszont nekem nem tetszik a lányok többsége.
2017. nov. 4. 18:01
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát most így hirtelen nem is nagyon tudok olyat mondani az ismerettségi körömből, akire rá tudnám mondani, hogy na ő egy ronda nő. A szépet pedig ne keverjük azzal, hogy jól össze van rakva. Persze, volt akiről én is azt gondoltam, hogy jajj milyen szép lány, amíg nem láttam smink nélkül.. Meg amíg nem beszéltem vele és nem jöttem rá, hogy amúgy undorító buta egy valami.
2017. nov. 4. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!