Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves lányok! Ti elvárjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves lányok! Ti elvárjátok hogy egy huszas éveinek második felében lévő srácnak saját lakása és/vagy kocsija legyen?

Figyelt kérdés

Mert nekem még egyik sincs. Viszont amim van, az szerencsére egy jó munkahely, az átlagnál magasabb fizetéssel. Autót vehetnék, de teljesen fölösleges mert nincs rá szükségem (pár sarokra lakom a munkahelyemtől), de ha olyan helyzet adódik, szinte mindig kölcsön tudom kérni apámnak a kocsiját. Ahhoz pedig hogy saját lakásom legyen, még 5 évet kell várnom, mert addigra gyűlik össze annyi pénz a lakástakarék-pénztári számlámon. Albérletre nem akarok költeni, (főleg hogy nincs barátnőm) inkább félreteszem azt a pénzt nyaralásra, a váratlan kiadások fedezésére és a nyugdíj-előtakarékosságra. Komoly terveim vannak a jövőre nézve. Itt tartok jelenleg, így ezekből kifolyólag már leszűrhettétek hogy még a szüleimmel élek. De nem kell azt gondolni hogy emiatt életképtelen vagyok, életem én már egyedül külföldön a huszas éveim elején. Tudom milyen az. Azonban arra lennék kíváncsi hogy ti el tudnátok képzelni egy kapcsolatot egy ilyen férfival? (A külsőm teljesen rendben, sportolok és nem egy lány jegyezte már meg hogy jóképű vagyok.)

Korotokat is írjátok le, kérlek titeket.

2017. nov. 12. 18:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Csak személyiség számít.

0-999 NFH

2017. nov. 12. 18:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem vagyok nő, de can pár dolog. Egyrészt így 25 felett már elvileg kéne, hogy legyen némi fogalmad, tapasztalatod a nők általános elvárásairól. Be tudod lőni, hogy ez így mennyire oké nekik az eddigi sikereid alapján. Akkor minek a kérdés?

Másrészt: a lehető legrosszabb, amit tehetsz, ha elkezdesz magyarázkodni. Másról sem szól a kifejtésed, csak arról, hogy próbálod megindokolni a helyzetedet. Ne tedd. Így élsz, ez a döntésed. Ha valaki nem látja át, nem tetszik neki, az nem téged keres. De azzal, hogy mindenáron próbálod megindokolni, azzal csak magadat járatod le.

2017. nov. 12. 19:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Én ezt nem várom el. Tudom milyen az amikor az embernek a saját lábán kell megállnia, nem egyszerű dolog, ha valaki egyedül képes megvenni egy lakást ennyi idősen annak le a kalappal valamit baromira jól csinál. Szerintem nincs azzal baj, ha valaki a szüleivel él takarékosság szempontjából, annyi a lényeg, hogy ne függjön tőlük és ne azt érezzem, hogy anyuci és apuci nélkül egyébként életképtelen volna az illető.
2017. nov. 12. 19:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Ezek számítanak a legkevésbé egy kapcsolatban, és baromi gáz, hogy te erre alapozod a párkeresést.

Egyébként ez egy olyan dolog, hogy azt várom el, ami nekem is van.

2017. nov. 12. 20:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Kocsival tévedésben vagy nagyon! Milyen az a herceg akinek nincs lova? Lúzer. Míg más csak bedobálja a cuccot a kocsiba, addig te cipekedsz mint egy málhás szamár.

Nőt se tudod elvinni sehova kocsival nem tudsz úgy bánni vele mint egy királynővel, akkor ott te se lehetsz kiráky.

Bkv meg nem olyan férfias. Legyél potenciális!

2017. nov. 12. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!