Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Körülbelül melyik az a kor,...

Körülbelül melyik az a kor, amikortól már nem kapjátok fel ölbe a gyereketeket, hanem elvárjátok, hogy mindig mindenhova a saját lábán menjen?

Figyelt kérdés
Barátnőm kislánya már rég elmúlt három éves, de még mostanában is rengetegszer van ölben. Nekem még 19 hónapos a kisfiam, de őt is elég sokszor felkapja ölbe apa, mama, pedig 9 hónapos kora óta úgy tud menni, szaladni, mint egy kis golyó. Nem szeretném, ha arra a sorsra jutnék, mint a barátnőm és egy ekkora gyereket ölben kellene innen-onnan hazacipelni, mert különben hisztizik. Sajnos volt már példa rá, csak nem tudom, meddig tűrjem, hogy néha a boltból hazajövet fel kell kapnom, mert elfáradt. Meddig fogadjátok el az "elfáradást" indoknak?
2009. nov. 12. 08:39
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ötletet nem tudok, csak hozzászólást. A fiam 23 hónapos és 17 kg, most már nem babakocsizunk, hanem jön a saját lábán. Még előfordul, hogy felkéredzkedik, de nagyon szoktatom le én is, mert nem bírom már cipelni. Viszont azért egyszer-egyszer felveszem még, ha mondjuk nagyon fúj a szél, akkor bele tud bújni a nyakamba, vagy ha nincs nálam sok szatyor és a harmadikon lakunk, de simán feltud jönni, de néha azért engedek. De nem könnyű helyzet.
2009. nov. 12. 09:50
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
A lányom 15 hónapos.Elég korán elkezdett menni(9 hónaposan),igy mára már simán elgyalogolunk hosszabb távot is akár, persze sétálva és lassan.Nem szoktam felvenni, csak ha szél van(mint azt az előttem szóló irta) ill. ha pont sietni kell.A babakocsit már el is felejtettük,sőt pont azért mert már megy nem is marad meg benne.
2009. nov. 12. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!