Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti mit csinálnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti mit csinálnátok, ha kiderülne a barátnőtökről, hogy csókolózott már lánnyal?

Figyelt kérdés
8 hónapja vagyunk együtt barátnőmmel, most árulta el nekem, hogy tini korában (14 éves lehetett nagyjából) smárolt egy buliban egy lánnyal. Csak ki akarta próbálni milyen, azóta nem ismétlődött meg a dolog, nem vonzódik a lányokhoz. Titeket ez zavarna vagy sem?

2017. nov. 11. 13:15
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
77%

Nem ítélem el a biszexualitást, sem a "kíváncsi"-ságot, szóval emiatt nem. Viszont azt,hogy 14 évesen buliban csókolózott, már igen. De gondolom, már nem tini és fejlődött azóta a jelleme, szóval abszolút nem érdekelne ebben az esetben.

Amúgy nem mindegy, mi hogyan reagálnánk? A mi reakciónk a tiédet nem befolyásolja.

2017. nov. 11. 14:32
 22/34 anonim ***** válasza:
71%

Rögtön a hármasozással jöttök, szánalmas. Csókolóztam több barátnőmmel és egyikünk se biszexuális. Nem izgatott fel egyáltalán, tök semleges érzés. Nem fogdostuk egymást közben és nem nyelveztünk órákig.

Sőt, heteroszexuális fiú haverjaim is csókolóztak már egymással. Ez aztán tényleg nagyon durva, mi?

Ronda vagyok, introvertált, soha nem voltam részeg, soha nem voltam benne brutál bulikban, mégis előfordultak velem ilyenek. Az itteniek nagy része hol él, most komolyan?

2017. nov. 11. 16:13
 23/34 anonim ***** válasza:
44%
Kamaszlanyok 90%a eloszor baratnovel csokolozik. Kar ezen vitatkozni. Az meg agyrem, hogy felnott embereknel problema legyen valami, amit 14 evesen kiprobalt a masik fel. Nem vagytok szazasak komolyan. Vagy csak kamaszkorotok nem volt. Mennyi baromsagot megcsinal ilyenkor az ember, gondoljatok mar vissza!
2017. nov. 11. 17:20
 24/34 anonim ***** válasza:
69%

Már bocs, hogy nőként is beleszólok, de némelyik választ már nem bírom szó nélkül hagyni.

Ti komolyan azt hiszitek, hogy minden lány simán leáll csókolózni egy másik lánnyal?

Nem, egy hetero lány sem tesz ilyet, csak olyan akiben van legalább, bi hajlam is.

Életemben nem nyúlnék nőhöz még csók szintjén sem. Azt, a tévhitet is el kell oszlatnom, amilyen baromságot az utolsó írt, hogy a csajok a barátnőjükkel smárolnak először 90%-ban. Hogy lehet ilyen ökörséget írni?

2017. nov. 11. 17:26
 25/34 anonim ***** válasza:
60%

Én elmondtam a páromnak, nem izgatta :D

14 évvel ezelőtt volt, és heteró vagyok, őt szeretem

2017. nov. 11. 18:25
 26/34 A kérdező kommentje:
16-oa: Én elfogadom a véleményed, te is fogadd el, hogy szerintem visszataszító a gondolkodásmódod. De valóban nem ez a lényeg, én csupán arra akartam rámutatni, hogy nincs értelme az érvelésednek.
2017. nov. 11. 19:47
 27/34 anonim ***** válasza:

Amit addig is csináltam.

Csak személyiség számít.

2017. nov. 12. 08:44
 28/34 CFB ***** válasza:

#24 igaza van!

De onnantól már emberfüggő, hogy én jelen pillanatban egy csajra pályázok 😁

De az már más téma, hogy nem vagyok hetero

Ha nekem a későbbiekben lesz fiúm/pasim, ami 100%, akkor ha amiatt fog velem szakítani, mert pánszex vagyok, akkor hülyének fogom nézni. 😂 (a legutolsó exemmem nagyon jóban vagyok még mindig, őt a legjobb fiú barátja csókolja meg.a srác meleg..kicsit sajnálom az exem 😅 (ő hetero)) de ő olyannak fogadott el, amilyen vagyok. És kérdező. Neked sem az itteni GYIKes név nélküli válaszolóira kéne hallgatni de. Tégy, ahogy jónak gondolod.

2017. nov. 12. 09:41
 29/34 anonim ***** válasza:
#28: Ha te a legutóbbi exeddel ennyire b...szott jóban vagy, ne számíts 100%-ra arra,hogy neked lesz valakid. Ez a felesleges stresszforrás senkinek nem hiányzik.
2017. nov. 12. 10:13
 30/34 anonim ***** válasza:
Én is full heteró vagyok, mégis smároltam vagy 5-6 lánnyal, kíváncsiságból. Se a régebbi barátaimat, se a férjemet nem zavarta. 26/N
2017. nov. 12. 12:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!