Srácok, mit csinálnátok, ha a barátnőtökről kidreülne ez?
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy a csajnak durván szőrös a hasa..és ez még csak most derült ki 3 hónap után,mert nem azzal kezdtem,hogy húzd fel a pólód. Azt mondta,hogy hormonproblémája van és nem tud vele mit kezdeni és őt is nagyon zavarja,le is gyantáztatja,de akkor is meg kell várni míg kinő neki. Amúgy szép lány,jól öltözködik és bírom a stílusát is,nagyon jófej csaj. Csak hát van neki az a problémája,amit nem tudok hova rakni,mert kicsit visszataszító...Szerintetek? Ti mit gondoltok erről?2015. ápr. 15. 16:28
1/16 anonim válasza:
A "hasonszőrű" kifejezés új értelmet nyert.
2/16 Noren1989 válasza:
A tied nem szőrös ?
Am elviselhető, szerintem, ha nem olyan barna a szőre, akár az enyém.
3/16 anonim válasza:
Jó lenne tudni még is mennyire szőrös??
5/16 A kérdező kommentje:
Nem kövér különben,vékony,csinos. Eléggé látszik neki.
2015. ápr. 15. 16:31
7/16 anonim válasza:
Nem tehet róla, tesz ellene, emellett szép, jó fej, jól öltözik. Több szól mellette, mint ellene. Nem foglalkoznék vele :)
8/16 anonim válasza:
Dugjatok pólóban amég nem tudja legyantáztatni.. nagy cucc.
9/16 anonim válasza:
Én azt gondolom, hogy egy nagyon felszínes ember vagy. Ha szereted a lányt, akkor ez nem jelent gondot számodra, ha pedig nem, akkor minden további nélkül az a legjobb mindkettőtöknek ha otthagyod. :( Gondolj bele Te hogy éreznéd magad ha gyereknek néznél ki férfiként teljesen szőrtelenül vékony hanggal...
Ne haragudj, nem bántásból mondtam. Én ezt gondolom. Remélem változik a véleményed a dologról. :) 18/f
10/16 anonim válasza:
Egy lézeres szőrtelenítés már megvan 50 ropiból is, ha arra nem képes, akkor így járt, manapság ennyi pénz egy középosztálybelinek megengedhető egy ilyen beavatkozásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!