Srácok, mit csinálnátok, ha a barátnőtökről kidreülne ez?
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy a csajnak durván szőrös a hasa..és ez még csak most derült ki 3 hónap után,mert nem azzal kezdtem,hogy húzd fel a pólód. Azt mondta,hogy hormonproblémája van és nem tud vele mit kezdeni és őt is nagyon zavarja,le is gyantáztatja,de akkor is meg kell várni míg kinő neki. Amúgy szép lány,jól öltözködik és bírom a stílusát is,nagyon jófej csaj. Csak hát van neki az a problémája,amit nem tudok hova rakni,mert kicsit visszataszító...Szerintetek? Ti mit gondoltok erről?2015. ápr. 15. 16:28
11/16 anonim válasza:
semmit se! nem a hasát szeretem ha nem a lányt engem izgat 1 szőrös nő látványa
12/16 anonim válasza:
hagyd ott, nem ilyenre van szüksége mint te
13/16 anonim válasza:
Ha szőrös a hasa, mit gondolsz mi van "ott lent" ! :O
Szerintem menekülj amíg tudsz !
14/16 anonim válasza:
Szerintem hagyd ott a csajt mert egy felszínes nyomorék vagy és jobbat érdemel nálad. :)
15/16 A kérdező kommentje:
Miért lennék én felszínes? De ha egyszer nem tetszik a hasa..nem birok így ránézni..de elhagyni sem akarom.
2015. ápr. 26. 20:00
16/16 anonim válasza:
Szegény csaj, nem elég, hogy ezzel küzd, tesz ellene, de még egy ilyen felszínes nyomorékot is kifog, aki kiteszi gyakorira, hogy mit tegyen. Kétlem, hogy te olyan marha tökéletes lennél, biztos neked is van olyan hibád, amit õ nehezen torerál, mégsem hagyna el pár szõrszál miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!