Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit csinálnátok, ha kiderülne a barátnőtökről, hogy csókolózott már lánnyal?
Mi sántít benne Kérdező? Az a nő, amelyiknek nincs hajlama és nem ilyen "kíváncsi" természet, nem csókolózik lánnyal. (Nem tolerálom sem a biszexualitást, sem a homoszexualitást, szerintem gyomorforgató, csak, hogy jobban értsd.)
Aki, meg olyan, vagyis "kíváncsi", az nem lesz rest minden mást is kipróbálni. Ezért, zavarna és lenne felejtős nálam, egy ilyen csaj. Így már világos? De, azt továbbra sem értem, hogy, ha ez téged nem zavar, akkor minek írsz ki róla kérdést? Akkor mégis zavar, nem? Szóval, inkább, te sántítasz a kérdésben.
Megjött a prűd meg betegesen birtokló csapat :)
Titeket miért borít ki annyira ez a téma, hogy még olvasni sem akarjátok, hogy valaki másnak belefér valami a szexuális életébe.
Ha meg kiborít, mi a fenének olvassátok el a válaszokat? Azt értem hogy prűdök vagytok, de eszetek sincs?
A kérdés az volt, kit zavarna, válaszoltam.
Attól, szerintem nem prűd valaki, mert nem tolerálja valaki a bi- és a homoszexualitást.
Tőlem űzze, aki szeretné, de ennyi erővel fogadd el azt is, hogy van aki nem tolerálja, bármennyire is "modern" vagy elfogadott ez, a mai világban.
Szerintem, mindenkinek joga van itt az oldalon válaszolni és elmondani a véleményét. Csak az a baj ezzel az oldallal, hogy sokan nem képesek elfogadni azt, hogy másoknak is lehet véleményük és uram'bocsá más, mint az övéké.
De kár is ezt, tovább ragozni.
Nem zavarna.
Mindenki volt hülye/kíváncsi stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!