Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Mentek mindenhova a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mentek mindenhova a párotokkal?

Figyelt kérdés

Isnerek olyat aki mindenhova megy a párjával.

Én nem....mondjuk anyósékhoz nyilván megyek vele néha de van olyan hogy oda is egyedül megy mert nem akarok menni.

Es most azert is kerdezem ezt mert kivancsi vagyok mas hogy van ezzel.

Nem szeretek masokhoz beülni orakig de ha ő menni akar hát menjen...en biztos nem megyek vele. Még csak ismerosokhoz se.

Baj ez szerintetek?

2017. nov. 9. 23:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem, nem vagyunk összenőlve
2017. nov. 9. 23:09
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
Persze mindenhová...a szeretőjéhez is együtt megyünk mert ott nagyobb a tv!
2017. nov. 9. 23:14
 3/9 A kérdező kommentje:
De szeribtetek nem baj ha tenyleg sehova nem megyek vele?
2017. nov. 9. 23:16
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Beteges az olyan kapcsolat, ahol együtt mennek majdnem mindenhova, nem járhatnak egymás nélkül szórakozni sem...
2017. nov. 9. 23:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Mindenhova nem, de sehova?
2017. nov. 9. 23:22
 6/9 anonim ***** válasza:

Ahova szívesen hív, oda megyek. Ahova inkább egyedül menne, oda nem.

26L

2017. nov. 10. 00:10
 7/9 anonim ***** válasza:
77%
Te konkrétan sehova nem kíséred el. Minek vagytok együtt?
2017. nov. 10. 03:09
 8/9 anonim ***** válasza:
54%

Szereti, ha vele vagyok, szinte mindenhova elhív magával. Rokonokhoz, vásárolni, csavarogni, stb.

Persze ha a haverjával mennek kettesben, akkor nem akaszkodok a nyakába. Olyankor inkább ő is áthozza a feleségét és a gyerekeket, mi meg csajos napot tartunk. :)

Illetve vannak olyan családi események, ahol eleve illik nekem is menni, akkor is, ha nincs kedvem.

2017. nov. 10. 06:18
 9/9 anonim ***** válasza:

Mi egyutt megyunk mindig, mert azt szereti ha ott vagyok vele. Regebben evi 1-2x volt max h nelkulem ment dohanyos haverokkal mert azt utaltam. Anyos apos nincs se egyeb rokon.

Azerr ha sehova se mesz vele az elobb utobb halott kapcsolat (tudom mert az exemmel nem mentem, nem akarta).

2017. nov. 10. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!