Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van, ha egy nő úgy viselkedik minden férfival, mintha tetszenének neki?
Én most konkrétan olyanról fogok beszélni aki nem az,hogy
úgy tűnik mintha flörtölne mindenkivel,hanem tényleg azt is teszi. A nővéremről van szó. Ismerem őt,mindig is nagyon rosszindulatú volt ,pl nekem a saját testvérének mindig rosszat akart,folyton bántott szavakkal és a szüleimet is kikészítette az állandó hiszitzésével.De amiket mesélt,hogy másokat hogy lenéz stb szóval tényleg nagyon nem normális a személyisgée. Feltűnt,hogy pl utcán vagy éttermben vagy bárhol a férfiakkal szemben játsza az ártatlan édes aranyos kislányt. Pl mindenkivel szemezik,mosolyog rájuk,nagyon kedvesen beszél velük,játszadozik. Elmesélte,hogy minden férfi kb kikezd vele a munkahelény,de akárhová megy mindig jön egy sztori ,hogy a pasik őt,hogy akarják. Véleményem szerint azért ilyen valaki mert önétékleési problémája van,és ezzel kap egy kis visszaigazolást,hogy azért csak kell a férfiaknak nem olyan rossz ő.A másik ami miatt ezt teszik,mert gonoszak és élvezik,hogy játszhatnak mások érzéseivel,kihasználhatják a saját javukra ezzel is felsőbbrendűnek érezve magukat másoktól. Ha nem a saját testvéremről lenne szó el se hinnám,hogy ilyen létezik,pedig sajnos igen. Vajon hány ilyen nő és férfi létezik még mint ő? brr
Kérdés, milyen. Van, aki tényleg flörtöl mindenkivel, mert azt hiszi, ezzel előnyöket ér el.
Van, aki meg csak udvarias és kedves, nem egy rideg nő... sok pasas már erre is azt hiszi, hogy "úúúú, akar tőlem vmit".
A pasikra nagyon jellemző, hogy mindig csak azokkal a nőkkel kedvesek, akik bejönnek nekik, másokat nem vesznek nagyon emberszámba se sokszor.
Ezért a pasik képtelenek mit kezdeni a kedvességgel. Ha látnak egy nőt, aki kedves a legtöbb pasival, akkor azt úgy veszik, mintha mindegyik bejönne nekik, elvégre ők maguk tényleg csak akkor figyelmesek, ha vonzónak tartják az illetőt. (Ami mondjuk elég kellemetlen olyan esetben, ha egy férfi munkájára vagy utalva, mert akkor a hozzád való viszonya és a munka minősége gyakran attól függ, hogy mennyire akar megdugni.)
Magyarul a pasik érzelmi intelligenciája és szociális készsége pocsék ilyen téren és fogalmuk sincs, mi a kedvesség és mi a flört.
Úristen, én ilyen vagyok..
Kedves vagyok, barátságos, azért mindenki azt hiszi, hogy tetszik nekem. Voltak kellemetlen szituációk.. :(
Számításból vagy szórakozásból teszik. Ez egyfajta offline like vadászat. Kirakja a vigyorgós képét,mindenkinek smúzol ,baromira érdeklődik minden felől amit a másik akar hallani azt mondja, vihog a viccein ,teszi veszi magát ,aztán várja a hatást. Mert ezek jelek. Ha ezek nem jelek akkor mégis mik a 'jelek'?? Hajdobálás ,teli pofával vigyorgás ,megérintés ,kétértelmű mondatok ,minden van és mégis mind hamis és számító fals jel.
Persze hogy azt hiszi minden facér (meg nem facér) férfi hogy na most ez a nő tőle akar valamit és aztán bepróbálkozik, meghívja valahová stb.
Ilyenkor alanyunk vagy elkezdi húzni az agyát hogy most nem ér rá de talán később és ebben a ciklusban marad ,vagy kamu megsértődőst játszik és nem érti az egészet (dehogynem érti,pontosan ez a célja) A másik meg az aki folyamatosan valami anyagi vagy nem anyagi de előrelépési szívességi kört akar fenntartani ,szóval lebegteti a kapcsolat reményét több férfivel is és közben kihasználja őket ahogy tudja. Úgy van vele hogy ha ezeket lehet a farkuknál fogva megvezetni akkor miért is ne tegye.
Imadom amikor emberkent banok egy pasival, akitol nem akarok semmit es masnap mar azt beszelik a varosban, hogy ramasztam
Nem feltetlenul parzasi cellal allok szoba egy ellenkezo nemu emberrel
Tudod, civilizacio, modern tarsadalom, feminizmus meg ilyesmik. Tortent itt 1-2 dolog azota, hogy egy no szoba sem allhatott a ferjen kivul mas ferfival
A ' kedvesség ' és a flörtölés egy és ugyanaz mások szemében. Nem lehet észrevenni különbséget, mert egyik nőnél pontosan ugyanaz a mondat- mozdulat ,arc mimika,az 'kedvesség' és számítás ,a másiknál valódi flört. Nyilván ilyenkor be kell próbálkozni ,hogy akkor melyik verzió a helyes ,mert szóból ért az ember.
Egyébként meg nem kell kedvesnek lenni, egyszerűen tárgyilagosan kell közölni a mondandót a lényegre törekedve ,de segítőkészen ,ez nem bunkóság ,és nem kell folyamatosan fogpaszta reklámot megszégyenítően vigyorogni ,mikor abszolút de semmi vicces nincs az adott szituációban.És nincs félreértés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!