Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van, ha egy nő úgy viselkedik minden férfival, mintha tetszenének neki?
Figyelt kérdés
Pedig persze nem. Ti ismertetek ilyet?2017. nov. 8. 09:25
1/23 anonim válasza:
Mert ők ilyenek. Van, aki mindenkivel mosolygós, van, akinek fapofája van...
2/23 anonim válasza:
Én ismerek 2 ilyen nőt is. Nevetgélnek, hízelegnek a 18 éves fiútól az 50 éves férfiig mindenkinek, kinézettől és kortól függetlenül.
Szerintem egyfajta "rajongói tábort" akarnak maguk köré gyűjteni ezzel a viselkedéssel, vagy nem tudom.
3/23 anonim válasza:
Ezt csak te látod bele, valószínűleg neki csak szimplán ilyen az alaptermészete. Persze a mindent jelnek vevő férfiak rögtön azt hiszik, hogy összevissza flörtölget.
4/23 anonim válasza:
Mert ettől érzik magukat nőnek, ha körberajongják őket. Aznap bezsebelik a bókokat és úgy alszanak el este, hogy ma is megkaphatnának mindenkit ha akarnák. Az ilyen nők más nőket konkurenciának látják és a legnagyobb áskálódó, hátba szúrós emberek. Több ilyet is ismertem, nőként egy élmény velük dolgozni. Szerintem igaz a mondás, hogy aki mindenkivel jóba van az valójában senkivel sem igazán.
5/23 anonim válasza:
Hát nézd, én dagadt disznóként is kedves, mosolygós voltam, meg most vékonyabban is. Érdekes módon csak most hiszik azt, hogy flörtölök.
6/23 anonim válasza:
Van , aki alapból olyan kis sugárzású, mosolygós, túl közvetlen...én is ismerek ilyet... aztán persze csodálkozik, ha sokan bepróbálkoztak nála.
7/23 anonim válasza:
Mert udvarias. A tobbit csak bekepzeled.
Tudod, nem akarunk mindenkivel dugni, akikkel kedvesen, emberi modon banunk.
8/23 A kérdező kommentje:
az alaptermészete tényleg kedves, mosolygós, szép is, de amúgy jó ember... csak olyan fura, még nem nagyon láttam ilyet
2017. nov. 8. 09:51
9/23 anonim válasza:
Én ilyen voltam, aztán leszoktam róla, meguntam hogy állandóan bepróbálkoznak még úgy is, hogy van párom (nem is értem, mire számítottak...)
Szívem szerint most is olyan lennék, egyszerűen szeretek kedves lenni az emberekkel, de nekem mindegy, hogy korombeli pasi, vagy idős néni az illető.
Szomorú, hogy nem lehet már csak úgy kedvesnek lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!