Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ferfiak, miert viselkedik igy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak, miert viselkedik igy az exem, nem ertem?!

Figyelt kérdés
Ket honapig tartott a komoly parkapcsolatunk es minden remek volt de mivel nekem nem tetszett az, hogy a pasi az exevel sokat beszel, szakitottam vele, kibekultunk es akkor o hagyott el engem. A kocsijaban meg mindig az en kepem van, a kabatom is a szobajaban van es nem akarja visszaadni. Nem szokott hivni sem irni csak kivetelesen akkor amikor halja hogy valami mas csavoval epp beszelgetek (mintha feltekeny lenne),veszekedunk ilyenkor es mar sokszor mondtam hogy semmi koze sincs hozza hogy kivel es mit csinalok hisz o mondta hogy nem erdeklem es hogy nem szeret... Nem tudom megerteni ezt a viselkedest. Kerem a ferfiakat hogy ertessek meg velem hogy miert viselkedik igy ez a hapsi. 30 eves kulonben..
2017. nov. 7. 10:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Agyilag csak 16
2017. nov. 7. 10:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Két hónap az milyen komoly párkapcsolat? Másnál a tej tovább áll a hűtőben.
2017. nov. 7. 10:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Felejtős az ürge.
2017. nov. 7. 11:12
 4/7 A kérdező kommentje:
Sajnos neki ez nem kellett. Inkabb bulizna es elne az amugy unalmas eletet mint hogy valamit kezdene... Nem tettem vele semmi rosszat, megismertem az osszes hozzatartozojat es o erre engem elhagy. Nem akartam de o igy dontott hogy neki jobb igy egyedul csaj nelkul. Nem tiltottam meg neki semmit sem ugy hogy azt sem tudom miert hagyott el.
2017. nov. 7. 11:13
 5/7 A kérdező kommentje:
Szerintem jobb ha nem tudom hogy mit muvel a kabatommal... Ha belegondolok mar a lehetosegekbe a hajam az egekbe all.
2017. nov. 7. 11:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Birtoklási vágy miatt ilyen, nem tudja elfogadni hogy másé vagy. Örülj hogy megszabadultál tőle.

Neked viszont nagyon sérti az egódat hogy kidobott, különben minden létező elérhetőséget letíltottál volna, jól esik az egódnak hogy még foglalkozik veled.

2 hónap az nem viszony csak ismerkedés, próbálkozás.

2017. nov. 7. 14:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy csak szexre kellettél viszont nem akarja, hogy más is megfektessen. Vagy szépen elmondod neki, hogy ha kapcsolatot akar akkor tegyen érte ha meg nem akkor adja vissza a cuccaid és felejtsétek el egymást. Gáz ez a köztes állapot.
2017. nov. 7. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!