Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok mi a kedvenc autómárkátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok mi a kedvenc autómárkátok?

Figyelt kérdés
2017. nov. 7. 22:09
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Amúgy igen, baromi igazad van. Hogy lehet autó esetében környezetvédelemről beszélni? Már maga az autó létezése is károsítja a környezetet. 3-4 tonna szemét, ami több ezer év alatt se fog lebomlani.

2017. nov. 7. 23:32
 22/32 anonim ***** válasza:

12: Lelkitárs! Marry Me! :DDD

Ha nagyon megengedhetném, akkor Teslát vennék, ezért szokott zrikálni régi barátom, szerinte b*zi vagyok :D

Amúgy Mazdám van és ha ésszerű keretek között választhatnék egy sportosabb kocsit, akkor az új Mustang lenne az! Fenti jó barátom tudja, hogy abból a V8+automata+kék/fekete-NEM csíkos/kemény-tetős variáns lenne az álmom. Persze troll, mert ha nyerne a lottón, akkor 2.3 ecoboost+manuális váltó+csíkos és convertiblet venne nekem :DDDD

2017. nov. 7. 23:35
 23/32 anonim ***** válasza:

Porsche Macan az álomautóm :)

21L

2017. nov. 7. 23:44
 24/32 anonim ***** válasza:

21 Tudom. Én tudom miről beszélek. Sőt sokkal mélyebben is ismerem ezt a témát. Sokan beveszik ezt a környezetbarát villany maszlagot, dehát valahogy el kell adni a kocsikat. Kell a pénz a gyártóknak. Nem állhat meg a gazdaság. 1000 sebből vérzik ez a villany sztori, ezt tudja az akinek a szaktudása efelé orientáltódik. Ez néhány százaléknyi ember, a maradék meg benyalja, sőt már híve. Úgy híve, hogy az életében nem ült ilyen autóban, meg normálisban sem valószínű és soha nem is vizsgálta energetikai és sok más fontos tudományág felől ezt a témát.

Vannak előnyei, de a mérleg másik oldalán is komoly dolgok vannak. Csak mivel nem látnak kipufogót füstölni így meg vannak nyugodva.

2017. nov. 7. 23:46
 25/32 anonim ***** válasza:

Reális keretek között:

- Mazda - az abszolút favorit!

- Volvo

- Skoda

Irreális keretek között (szóval tudom, hogy sose lesz olyanom, de jó álmodozni):

- szintén Mazda (Cosmo, Rx-3, vagy egy fullos RX-7 FD)

- Tesla

- Mustang (CSAKIS a régiek - 60-as évek)

- Corvette

- DeLorean

- Koenigsegg

23L

2017. nov. 8. 00:28
 26/32 anonim ***** válasza:

Nem látnak kipufogófüstöt, helyette a villanyt előállító gyárak sokkal veszélyesebb gázokat bocsátanak ki magukból, hogy megtermeljék a szükséges energiaforrást az autó feltöltéséhez, amit ráadásul fosszilis energiaforrásból állítanak elő. Olyan energiaforrásokból, amiből a benzin készül. Tehát ugyanúgy benzint esznek ezek az autók, csak előtte átalakították elektorom árammá.

2017. nov. 8. 00:52
 27/32 anonim ***** válasza:

Innen tudom, hogy a BMW menő, szóval az ;)

Amúgy abszolút nem ismerem az autómárkákat. Nem is tudnék hirtelen semmit mondani, ami az autóknál kevésbé érdekel.

2017. nov. 8. 01:04
 28/32 anonim ***** válasza:
En is Teslat vennek. A pasim nit, nem erdekel.
2017. nov. 8. 01:06
 29/32 anonim ***** válasza:
Mercedes, Audi, és Ferrari :)
2017. nov. 8. 11:23
 30/32 anonim ***** válasza:

De vad, hogy rajtam kívül is van Macan rajongó :)

meg még Maybach 6, BMW Future Vision Concept |új BMW7|, BMW X6, Audi A6|A7

2017. nov. 8. 11:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!