Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mi a kedvenc autómárkátok?
Hát ha valamilyen csoda folytán milliomos lennék, akkor Teslát vennék. Ha megengedhetjük magunknak akkor már csak védjük a környezetet.
Egyébként azokat az autókat szeretem, ami nem jön veled szembe minden nap 200szor, ami kitűnik a tömegből. Ezt meg lehet csinálni bármilyen márkájú autóval meg párszázezer forinttal. De egyébként az elegáns autókat szeretem. Lexus, Mazda, 1-2 BMW és Merci is van, ami tetszik. De az örök álom a 17-es Ford Mustang.
Kicsinálnak a válaszok.
Merci pff fele kínai, minőségben is. Ami jó belőle az talán a felső kategória, de annyiért már Porschet kapni, nem egy Mercit.
Tesla és a környezetvédelem... Az áram és a lítium aksik meg csak úgy teremnek mint valami finom egészséges bio alma.
Többit már nem is kommentálom.
16-os.
Ebbe belekell kössek. Bár igazad van, a mai Mercedesek már elképzelhető, hogy kínai alkatrészekből vannak összetákolva. Mint minden egyes autó már. De mint írtam!!! Sacco tervezése alatt, még annak idelyén a Mercedes hírét se hallotta kínának! Szóval a régi Mercedeseket ne bántsd, mert jön a BÁLNA és megba/\sz! 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!