Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért látom a családalapítást "állatias" dolognak?
Akárhol meglátok egy szoptató, vagy várandós anyát, olyan érzésem támad, hogy én nem tudom elképzelni, ahogy szoptatok, ez valahogy olyan állatias, ösztönlény szintű dolog...minél több a gyerek egy családban, annál inkább ilyennek látom az anyukát, mintha csak valami tenyészkanca lenne :D Valahogy ez az egész szaporodás dolog olyan állatias, nem “magas szellemi szintet képviselő emberi lényekhez méltó”.
Nem tudtam ezt jobban megfogalmazni, de van más is, aki így látja? :D Vagy csak nekem vannak ilyen fura gondolataim?
Kérdező, nem túl érett a gondolkodásod, amit nem sértésnek szántam, mellesleg én is ezt gondolom, amit te (hihi)... sosem leszek anya, a mai világra szerintem kàr szülni..
mennyit szenvedne az a gyerek, mert valljuk be a Föld nem egy szép hely!
Még valami... szerencsére vannak másfajta nők is, nemcsak olyanok, amilyenek mi vagyunk:)
De ettől még nem vagyunk rosszak:D
Kefèlni, fszt szopni, seggberakatni magad az nem állatias?? 😀
vagy most konkrètan a kefèlès állatias(mert az is) vagy az, hogy látsz az utcán jól sikerült kefèlèseket(terhes nőket)?!
A növények, gombák szintén szaporodnak.
Amúgy meg három nagy, rendszertani csoport létezik, az állatok, a növények és a gombák.
Annyit segítek, hogy nem az utóbbi 2 vagyunk.
22/N
Bennem másfajta érzés van. Nekem szükségem van az egyedüllétre, és sírni tudnék, ha nem kapom meg. És nem tudom elképzelni, hogy valaki bennem éljen. Hogy ne lehessek egyedül.
Tudom, ez fszság, mert a gyerek csak vegetál bent, de ez engem úgy kiakaszt. Olyan "hogy merészel bennem megfoganni az engedélyem nélkül?"
Tudom, hogy hülye vagyok, ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!