Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért látom a családalapítást "állatias" dolognak?
Akárhol meglátok egy szoptató, vagy várandós anyát, olyan érzésem támad, hogy én nem tudom elképzelni, ahogy szoptatok, ez valahogy olyan állatias, ösztönlény szintű dolog...minél több a gyerek egy családban, annál inkább ilyennek látom az anyukát, mintha csak valami tenyészkanca lenne :D Valahogy ez az egész szaporodás dolog olyan állatias, nem “magas szellemi szintet képviselő emberi lényekhez méltó”.
Nem tudtam ezt jobban megfogalmazni, de van más is, aki így látja? :D Vagy csak nekem vannak ilyen fura gondolataim?
Intelligens nő vagyok. A terhességem alatt rendkívül spirituális lettem, kiélesedtek a megérzéseim, a szülés maga volt a csoda, és az azóta eltelt hét évben is szinte naponta megdöbbenek, milyen mély kötelék van köztem és a lányom között. Belőlem nagyon sokat kihozott az anyaság ami előtte csak rejtőzött bennem, mint lehetőség.
Viszont szexben valóban az állatiasan szeretem mióta anyuka lettem, valahol úgy látszik kompenzálnom kell :-)
Osztódással kéne szaporodni talán, az magasabb szellemi szinte vall?
Igazából ponthogy nem állatias, mert az állatok közt sok anya elhagyja a kicsiket, illetve csak egy bizonyos korig törődik velük.
Szóval ponthogy nem ösztönlény szint, ha egy anya törődik a gyerekével.
Ha te nem akarsz, neked nem lesz, de ezeket a nézeteket ne nagyon hangoztasd azért.
Nekem is hasonló gondolataim vannak, de csak akkor, ha egy pufi arcú, elhízott terhes nőt látok.
Ha valaki csinos és vékony tud maradni, akkor jobban kedvet kapok az anyasághoz, de a szoptatást így sem tudom elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!