Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tinderen miért ilyenek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen miért ilyenek az orvosisok?

Figyelt kérdés

Az összes orvosis ilyen orvosis szöveggel ír rám, pl “ha meg tudod mondani, hogy mi a *számomra ismeretlen latin szöveg helye*, akkor elviszlek vacsorázni”. Meg van adva, hogy az Eltén tanulok, akkor mit akar egy ilyen dumával? Erre mégis mit lehetne írni, ha egyszer nem vagyok orvos? Akkor írkáljon csak orvosisoknak, ha olyan barátnőt akar, de ne nekem akarjon ezzel felvágni. Miért csinálják ezt? Más is tapasztalta már?

Amúgy senki más nem csinálja ezt, a mérnökök nem mérnöki szöveggel írnak rám, és a szakács sem kérdezi meg, hogy hogy kell steaket csinálni. Mert ha nem tudom, akkor nem hív randizni..:D Wtf?

2017. nov. 7. 14:10
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

#20 nem azt mondtam, hogy nem tudnék kezdeményezni, hanem nem akarok. És annál csak jobban lehet kezdeményezni, minthogy benyögsz valami olyan szöveget, ami csöpög az önteltségtől. Nem egy nagy kunszt.

Amúgy áruld már el, hogy melyik törvénykönyvben áll az, hogy nem lehet véleményt nyilvánítani akármiről vagy akárkiről(alias kritizálni)? Joga mindenkinek van hozzá, miért ne lenne? Én értem, hogy szeretsz kötözködni, csak akkor már legalább valami értelmes dologgal érvelj :D

2017. nov. 7. 16:27
 22/25 anonim ***** válasza:
Nem csak a törvény betűje szerint lehet valami jogos. ;)
2017. nov. 7. 16:32
 23/25 anonim ***** válasza:
85%

Amennyi ideje itt szenvedsz, az alatt már böven kiderítetted volna, mit akart az illletö, ha a google-ba beadod a szoveget.

Könnyen lehet, hogy semmi "orvosi" szövegröl nincs szó, hanem valami vicces dolog, és csak annyit akar tudni, hogy mennyire vagy értelmes ember.

2017. nov. 7. 16:34
 24/25 anonim ***** válasza:

Sulcus tendinis musculi flexoris hallucis longi volt legalább? :D

Egyébként viccnek szánta, van pár latin kifejezés amivel lehet riogatni a nem orvosisokat, habár ilyennel csajozni több, mint vicces.

Én csak annyit szoktam írni, hogy "Szervusz kedves Hölgyem volna kedved ismerkedni?" Nem kell túlbonyolítani a dolgot. Habàr én már végeztem az egyetemmel.

2017. nov. 11. 20:03
 25/25 anonim válasza:
Az sem jobb, mikor orvosis lányként vagy fent Tinderen, és mindenki a gyere szerelemdoktor, gyógyítsd meg a szívem vagy a mikor kaphatnék a Doktornőhöz időpontot szöveggel próbálkozik…
máj. 5. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!