Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tinderen miért ilyenek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen miért ilyenek az orvosisok?

Figyelt kérdés

Az összes orvosis ilyen orvosis szöveggel ír rám, pl “ha meg tudod mondani, hogy mi a *számomra ismeretlen latin szöveg helye*, akkor elviszlek vacsorázni”. Meg van adva, hogy az Eltén tanulok, akkor mit akar egy ilyen dumával? Erre mégis mit lehetne írni, ha egyszer nem vagyok orvos? Akkor írkáljon csak orvosisoknak, ha olyan barátnőt akar, de ne nekem akarjon ezzel felvágni. Miért csinálják ezt? Más is tapasztalta már?

Amúgy senki más nem csinálja ezt, a mérnökök nem mérnöki szöveggel írnak rám, és a szakács sem kérdezi meg, hogy hogy kell steaket csinálni. Mert ha nem tudom, akkor nem hív randizni..:D Wtf?

2017. nov. 7. 14:10
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
És, ha szexuálgrafológus lenne, aki ismerkedne, mit kérdeznél tőle? Maga írásban dug?
2017. nov. 7. 14:56
 12/25 anonim ***** válasza:
28%

Az orvosokra kicsit jobban had a csordaszellem, mert több ideig tanulnak, mint mások és sokkal zártabb társaság. Nincs áthaverkodás meg össznépi buli más szakon tanulókkal.

Minden szakon megy a néphülyítés, hogy ők különlegesek és a legkirályabb szakra járnak, de a legtöbb egyetemen megoszlik ki mit tanul, van egy rakás különböző kar és szak, orvosin meg nincsilyen.

A jogászok is hasonlóak.

Nem tehet róla, majd, ha kikerül a csordából megvilágosul.

2017. nov. 7. 15:01
 13/25 anonim ***** válasza:
5%
Nem igaz, hogy mindenki igy ir rad. Biztos nem kellettel valakinek es most itt ekezed az osszes orvosist.
2017. nov. 7. 15:15
 14/25 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőlük, soha nem voltam orvosis a Tinderen.
2017. nov. 7. 15:17
 15/25 A kérdező kommentje:
#13 de sajnos igaz, épp ezért írtam már ki a kérdést is, hogy csak én fogom ki ezeket, vagy tényleg mind ennyire felvágós? :D Ha eddig 3-4-en így írtak rám a 3-4-ből, az azért szerintem már több, mint puszta véletlen...na mindegy, mostantól visszaírok nekik valami jó kis frappánsat :D
2017. nov. 7. 15:27
 16/25 anonim ***** válasza:
Én a helyedben mind az 5 nyelven, amin beszélek, elküldeném őt kultúráltan a fenébe ;) had fordítgasson, és talán leesik neki a tantusz, mire befejezte.
2017. nov. 7. 15:30
 17/25 anonim ***** válasza:
64%
Aki maga nem kezdeményez, annak nincs sok jogalapja másokat kritizálni.
2017. nov. 7. 15:42
 18/25 A kérdező kommentje:

#16 igen, ez elég ötletes lenne :)

#17 miért kéne kezdeményeznem? Én attól egyáltalán nem érezném nőnek magam, de ettől még továbbra sem kötelességem olyannal foglalkozni, akinek nem tetszik az egoista/bunkó vagy akármilyen stílusa.

2017. nov. 7. 15:53
 19/25 anonim ***** válasza:
18%
#16: kulturáltan, hadd... Ilyen helyesírás után biztosan szomorú lesz, hogy nem ismerhet meg. :(
2017. nov. 7. 16:14
 20/25 anonim ***** válasza:
0%

Ezt diktálja az egyenlőség.

Valóban nem kötelességed, de ez még nem jelenti azt, hogy jogod van kritizálni őket. Azt kritizáld, amit nem csak jobban tudnál csinálni, hanem jobban is csinálod.

2017. nov. 7. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!