Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valóban ilyen a mai nőideál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban ilyen a mai nőideál?

Figyelt kérdés

Arc:

Jellegzetes, szögletes arc, erős állkapocs, pici, pisze orr, látványos, telt ajkak, hangsúlyos szemöldök

[link]

Alak:

Vékony, de edzett test, tökéletes arányok, (szilikon) mell a közepestől a hatalmas méretűig

[link]

[link]

Haj:

Egyszínű, dús, szőke, sötétbarna vagy fekete derékig, fenékig érő közti hossz

Tényleg ezek a kívánatos nők manapság, a mai kor ideálja, akikkel a hétköznapi nők sosem vehetik fel a versenyt?

2017. nov. 6. 20:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ugyan nem.
2017. nov. 6. 20:21
 2/15 anonim ***** válasza:
17%
Az alak az elfogadható, a fej elég mű, de több ilyet dugtam már. A szakadt nadrág viszont hányinger, ilyen nővel én nem kezdek, csak olyannal aki maximálisan nőies. Elvárom tőlük a miniruhát és egyéb alapvető női viseletet. A hajszain nem számít, de a barnákat jobban szeretem.
2017. nov. 6. 20:25
 3/15 anonim ***** válasza:
10%
Napi rinya. Vagy ilyet csak a férfikérdésekhez szabad írni?
2017. nov. 6. 20:29
 4/15 anonim ***** válasza:
84%
Ideálok helyett, a valódi nőket szeretem.
2017. nov. 6. 20:29
 5/15 anonim ***** válasza:
50%
Ez az arc kib*szott ronda.
2017. nov. 6. 20:32
 6/15 anonim ***** válasza:
25%
ezek inkább 10/8 sminknélkül jobb lehetne
2017. nov. 6. 20:33
 7/15 anonim ***** válasza:
49%
Miért akarnák a hétköznapi nők felvenni velük a versenyt? És főleg miben?
2017. nov. 6. 20:37
 8/15 Modeler ***** válasza:
34%
Szerintem maximum csak megnézni jó az ilyet. Hacsak nem vagy olyan pasi aki híres színészekre hasonlít (és annyi pénzed is van) akkor pont semmi esélyed egy ilyen cicababánál.
2017. nov. 6. 20:39
 9/15 anonim ***** válasza:
42%

Csak úgy mellékesen megjegyzem, a hétköznapi nő is tudna vékony és enyhén izmos lenni, ha nem zabálna mindent össze, odafigyelne az étkezésére és heti egy vagy két nap minimum fél órát mozogna otthon, vagy a szabad levegőn. Abba még senki nem halt bele.

A szépség pedig még mindig szubjektív.

Csak egyszer érjem már meg, hogy ne a műp..csákat reklámozzák már itt, akiken van vagy 10 kg vakolat.

Van, ami genetika, amin nem lehet változtatni.

2017. nov. 6. 20:48
 10/15 anonim ***** válasza:
36%
Sajnos igen, 10-ből 7-8 férfinak biztosan bejön, mert nagyon dekoratív és mutatós.
2017. nov. 6. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!