Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Artatlan fiubol, nagykepu bun*o lett?
Elegge tanacstalan vagyok, ezert is fordulok hozzatok. Ugy erzem hogy teljesen az ellentete lett onmaganak a ferfi akit szeretek. En egy eleg dekorativ lany vagyok, o pedig ilyen "szurke kiseger"tipus. Nagyon felenk, artatlan, visszahuzodo, nem volt meg senkije (29) de beleszerettem, foleg a szemelyisegebe, O a mindenem. Viszont most az a felenk fiu aki egy lanyra se mert ranezni, ilyen kijelenteseket tesz: " a legjobb noket megkaphatnam az orszagba" " mindenap uj csajom lehetne ha akarnam" stb.. Folyton ujabb es ujabb lanyokon akad meg a szeme..
Nagyon csalodott vagyok, hisz ugy erzem elvesztettem azt a ferfit akibe beleszerettem, akit a legkulonlegesebbnek lattam. Nem tudom mit tehetnek.
Ilyen marad innentol? Mit tudnek csinalni?
Nagyon szepen koszonom!!

Wao eleg meglepo jogy ennyien megtapasztaltuk ezt sajnos.
O kulsoleg nem valtozott, nem kezdett el jobban adni magara vagy barmi, belsoleg fordult ki teljesen onmagabol.
En kezdemenyeztem, de honapokig tartot hisz ram se mert nezni. Idobe telt mire randi lett belole ahol elmondta hogy felt eljonni stb..

a kis szürke pasi mindig is beképzelt volt, csak nem mert megszólalni, most pedig megkapott egy puncit és azt hiszi ő a Don Jóska.
Hagyd rá, sőt ha akarod, akkor küld el egy bárba, hogy szedjen össze egy lányt. Úgy is csak ugat...
Megmondom oszinten, lehet nem artana ha kicsit beprobalkozna par lanynal, valoszinu utana eszbekapna..
Annyira tehetetlen vagyok most.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!