Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, sok alvilági igazi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, sok alvilági igazi bűnözőt ismertek? Randiztatok/nátok ilyen kaliberű férfival?

Figyelt kérdés
Napszemcsi,bőrkabát,német autó,kemény fellépés etc..

2017. nov. 5. 22:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
48%

Kedves tízes válaszoló, a hajam nem vörös. A hajam sötét akár a legsötétebb téli éjszaka!

Kedves tizenegyes válaszoló! Ne kételkedj a szavaimban. Nincs világ az emberon aki engem szeretne!

2017. nov. 5. 22:44
 12/20 anonim ***** válasza:

Ismerek.

Nem.

2017. nov. 5. 22:53
 13/20 anonim ***** válasza:
Szerencsére nem ismerek ilyet, és nem randiznék ilyennel.
2017. nov. 5. 22:57
 14/20 anonim ***** válasza:

Ismerek. De o sose oltozik igy. Keruli a feltunest,az egyedit. Gyorsan el tud tunni a tomegben. O igazi nagystilu bunozo. (Sohase gondolnad rola,h eletveszelyes esze van,kapcsolatai meg ereje. Magasan kepzett diplomas,es meg nagyon kemeny paraszti esze is van. Pusztakezzel tud olni. ) Marha barmikor is vki ra tud bizonyitani barmit is. Addig meg rendes dolgozo ember.

En az esze miatt csodalom.

A Kerdezo leirasa alapjan csak kisstilu bunozocskek oltoznek. A kepzetlenseg mindig is taszitott. Jartam mar ilyennel. Nagyon erosen kompenzalt udvariassaggal,de a komoly kapcsolatnak beallitott kapcsolatunkon belul tobb nemi betegseget is volt szerencsem tole elkapni. Igy leszurtem,h nem talalkozom olyannal tobbet,akirol nem tudhatom,h mikor hol van stb. Szoval aki titokzatoskodik.

N

2017. nov. 5. 23:17
 15/20 anonim ***** válasza:

tudtommal egyet se ismerek, vagy ha igen, nem így öltöznek

egyébként nem randiznék ilyen pasival

2017. nov. 5. 23:21
 16/20 anonim ***** válasza:
Egyet sem ismerek es nem is akarok.
2017. nov. 6. 00:11
 17/20 anonim ***** válasza:

Bűnözőt nem, de aki olyan stílusban tolja, olyat igen (100% nem bűnözők, csak könnyen jött nekik legális úton a pénz - sportból, szülőktől stb.). Nem randiznék velük.

(amúgy ez tök idiótaság, hogy aki napszemüveget, bőrkabátot hord, márkás autóval megy és magabiztos, az már bűnöző... bár kérdés, mi a "kemény fellépés"... mert van, aki csak azt érti alatta, hogy magabiztos, van, aki meg a "beverem a pofád" stílust)

2017. nov. 6. 10:00
 18/20 anonim ***** válasza:

Amiket írtál, azoknak mi köze ahhoz, hogy valaki "alvilági igazi bűnöző"? A páromra a német autó kivételével (japán autója van) mind igaz, és ezekkel együtt ő a legjószívűbb ember, akit ismerek, egyetlen egyszer bántott valakit, mikor egy buliban egy srác erőszakkal rám nyomult, ő kapott egyet, de ennyi... Mitől bűnöző? :D

Amúgy nem ismerek "alvilági" embereket, a legdurvább az egyik ismerősöm ( = egyik haverom haverja, akivel találkoztam 3-szor), akiről megtudtam, hogy relatíve normális életvitel mellett néha használ némi kokaint... nos, vele pl nem randiznék. Nem rohanok el sikítva, ha ott van a társaságban, és ennyi viszonyom van vele, nem is akarnék többet.

2017. nov. 6. 15:49
 19/20 anonim ***** válasza:
91%

Párom megjelenése:

- napszemcsi

- tetőtől talpig fekete cuccok

- bőrkabát

- majdnem tök kopasz :D

De nem alvilági emberke, és autója sincs.

Amúgy kérdező, egyet ismertem, szomszéd volt, aztán egy rendőri nagyrazziát követően hamarosan "elment Mallorcára" pár évre :D

2017. nov. 8. 15:28
 20/20 anonim ***** válasza:
19-es, ilyen ismerősünk nekünk is volt, bár nem a napszemcsis-bőrkabátos fajtából, apukám szülővárosában. Nekünk azt mondták, Amerikába ment. Apukám hazament vmit elintézni, beszélt a szomszéd nénivel (hatalmas arc a néni), akinek beszélt erről a pasasról, erre a néni: Amerikába, ppppeeeeeersze... és közben elactivityzte a bilincset :D.
2017. nov. 9. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!