Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már olyan helyzetben, hogy akivel randiztatok kerek-perec szerelmet vallott nektek?
Figyelt kérdés
Hogy történt, mit éreztetek, mit reagáltatok?
Esetleg ti vallottatok szerelmet? Hogy gyűjtöttetek bátorságot?
Jöhet mindenféle sztori, kíváncsi vagyok
2017. okt. 29. 13:56
1/7 anonim válasza:
Sajnos nem. De ez így van rendjén. Ha vallott volna sincs semmi alapja, mert az akkor és ott érvényes abban a pillanatban. Vagy akkor sem.
2/7 A kérdező kommentje:
Hogy érted, hogy nincs semmi alapja.
2017. okt. 29. 14:03
3/7 anonim válasza:
Azért az kérdés,hogy ez hányadik randin történik meg? Az elsőn/másodikon, sőt, talán még a harmadikon se természetes, én nem örülnék Neki ha rögtön a lábaim elé omolna a pasi egy vallomással.
Ettől fölfelé már természetes, ha tényleg valódi érzések állnak a háttérben.
Nő vagyok, tehát a részemről inkább az érzelmek kimutatása történik,ahhoz több idő kell,hogy a szerelemről valljak...
4/7 anonim válasza:
Nem randi, nem kimondva, csak érezve a szerelem, veszett vonzalom. Máig tart, de már igen rég volt, hogy össze futottunk.
5/7 anonim válasza:
Úgy ahogy a 3. válaszoló mondja.
#1es voltam
6/7 A kérdező kommentje:
Érdekes, nálunk ez a 3. randin megtörtént és évek óta együtt vagyunk
2017. okt. 29. 14:12
7/7 anonim válasza:
Igen. :) 36 órával azután, hogy megismerkedtünk. Örültem neki, mert én ugyan így éreztem. Mindig is azokat a férfiakat szerettem, akik az első perctől egyértelművé teszik, hogy komolyan gondolják velem. Azóta is együtt vagyunk, idén költöztünk össze. De azért szerintem mi elég erőteljesen a kivételek közé tartozunk. Valóban ritka, hogy valaki a kezdetektől ennyire biztos legyen benne, hogy ő az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!